Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Megérdemelt a Betis győzelme!”

Mint ismert, az FC Barcelona 42 mérkőzés óta tartó hazai bajnoki veretlensége szakadt meg azzal, hogy a Real Betis hatalmas meglepetésre nyerni tudott a Camp Nouban. A katalánok háza táján a következőképpen értékelték a blamát.

(Kép: fcbarcelona.com)

Ernesto Valverde vezetőedző:

“Az első játékrészben nem játszottunk jól, és sajnos nem is igazán tudtunk visszarázódni. Valami hiányzott a játékunkból! A szünet után lendületesebben futballoztunk, ki is dolgoztunk helyzeteket, ugyanakkor ez a mérkőzés tökéletes példája volt annak, hogy a La Liga egyre inkább kiegyenlítettebb bajnokság, és egyáltalán nem könnyű megnyerni egy meccset. Örülünk, hogy első elyen fordulunk a válogatott szünetre, viszont elégedettek nem lehetünk, hiszen többet és jobbat várunk magunktól.”

A gólt és gólpasszt is jegyző Arturo Vidal:

“Kis híján összejött a döntetlen. Le kell vonnunk a következtetéseket, és még keményebben kell dolgoznunk, ha bajnokok akarunk lenni. Az is bebizonyosodott, hogy van még hová fejlődnünk!”

A Sergio Busquets helyére beszálló Carles Alena:

“Eléggé kellemetlen vereség, a hozzáállásunkból viszont erőt meríthetünk, hiszen nem adtuk fel.Hosszú még a bajnoki szezon, lesz időnk fejlődni!”

Gerard Piqué:

“A Betis megérdemelten nyert! Kiváló meccset játszottak! Mi sajnos későn ébredtünk, így már nem maradt elég időnk az egyenlítésre sem.”