Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: “Wow!” – Jürgen Klopp évet értékelt!

A “vörösök” menedzsere a Boxing Day előtt nyilatkozott a Liverpool hivatalos honlapjának arról, hogy miképpen is élte meg a csapat számára igazán sikeres 2019-es esztendőt.

(Kép: as.com)

Bár a Liverpoolnak még két meccse is hátra van (Leicester City, majd Wolverhampton) a 2019-es naptári évből, Jürgen Klopp ettől még a szokásos stílusában értékelte az évet.

“Egy szóval tökéletesen össze tudnám foglalni, mit érzek: Wow!” – Így a német menedzser, aki európai Szuperkupát, Bajnokok Ligáját és klubvilágbajnoki címet nyert idén a “vörösökkel”.

“Elképesztően büszke vagyok . Elsősorban annak örülök, hogy a Liverpool szurkolók végre újra átérezhették a siker ízét, és együtt ünnepelhettünk. Sohasem fogom elfelejteni a Madridi estét, és a BL-döntő másnapját, amikor hazavittük a trófeát Liverpoolba. Nem tudok azokra a napokra gondolni anélkül, hogy ne lennék tiszta libabőr! A világ legszerencsésebb ember vagyok, hogy részese lehetek ennek a csodálatos klubnak, amely egy különleges család is egyben!” – Folytatta Klopp.

“Komolyan mondom, hogy büszkébb nem is lehetnék a játékosaimra. Megtiszteltetés őket edzeni. Mentálisan szörnyetegek, és ezt mindig elmondom nekik. Hogy mire gondolok? Ugye emlékeznek még a Barcelonai elleni hazai BL-meccsünkre! A maximumnál is többet kiadtak magukból a pályán, és azt gondolom akkro ott valami igazán különlegeset nyújtottak. Hihatetlen, amit csinálnak hétről-hétre a Premier League-ben, ráadásul nyertünk még további két trófeát is azóta (európai Szuperkupa és klubvilágbajnoki cím – a szerk.). Ezek a dolgok mindent elmondanak a játékosaimról!” – Zárta gondolatmenetét az érezhetően továbbra is extra motivált menedzser.