Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Conte lecsapna a Chelsea védőire

Antonio Conte nem tud leállni és még több játékost hozna el a Premier League-ből az Interhez. Komoly terveket szövögetnek Milánóban.

Kép: FedeNerazzurra

Nem győzzük követni a híreket, hogy épp melyik játékosokat szeretné megszerezni Angliából Conte. Legutóbb a Spurs védője, Jan Verthongen merült fel, most pedig a Chelsea két szárnyvédője került a célkeresztbe.

Utóbbi kapcsán viszont meg kell említeni, hogy hiányposztról beszélünk az Internazionale esetében – ugyanakkor Conte rendszerében ez az egyik legfontosabb pozíció. A szezont még Asamoah és Candreva kezdte szárnyvédőként a 3-5-2-es formációban, ám sérülések hátráltatták őket és már mindketten bőven 30 fölött járnak már – hosszú távon nem lehet rájuk alapozni. Épp ezért a télen érkezett átmeneti megoldásként Ashley Young a Manchester Unitedből, valamint Birghi és Moses kölcsönbe a szezon végéig.

A nyártól tehát bőven lesz majd megoldandó feladat ezen a poszton a keret kialakításánál, amihez Conténak két jelöltje is van. Marcos Alonso az egyik és Emerson Palmieri a másik. Igazából egyikük sem tűnik elérhetetlennek, relatíve vállalható áron (mondjuk 30 millió körül) meg is lehetne szerezni valamelyiküket akár. Az olasz tréner pedig mindenképpen szeretné egyiküket a csapatában tudni.