Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elképesztő nevek a Serie A újoncának radarján – sajtóhír

Az aktuális olasz lapértesülések szerint számtalan korábbi kiválóság, vagy máshol várakozáson alul teljesítő egykori csillag leigazolását szemelte ki a Serie A-ba frissen feljutó Benevento gárdája…

A számtalan kiszemelt közül Loic Remy a héten már meg is érkezett a szerződtetése előtti orvosi vizsgálatokra a Benevento együtteséhez, és bizonyára a Chelsea egykori szépreményű tehetsége napokon belül aláírhat a Serie A újoncához.

Gianluca Di Marzio értesülései szerint Filippo Inzaghi csapata visszacsábítaná Olaszországba a korábban a Torino színeiben évek töltő lengyel válogatott hátvédet, Kamil Gliket az AS Monacótól. A németek egykori világbajnok szélsője, az elmúlt szezont a Borussia Dortmundtól a Szpartak Moszkvánál töltő André Schürrle ugyancsak felkerült a kiszemeltek hosszú listájára. A legfrissebb hírek pedig már arról szólnak, hogy az AS Roma egykori paraguayi szélsője, Juan Iturbe a mexikói Pachucától, az ugyancsak ex-Chelsea-s nigériai John Obi Mikel pedig a török Trabzonsportól csatlakozhat hozzájuk.

A Benevento hét fordulóval a szezon vége előtt 24 ponttal vezeti az olasz másodosztály tabelláját, és már biztosan a Serie A-ban kezdheti a 2020-2021-es szezont.