Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egy csapatban folytatják a Stieber-testvérek – HIVATALOS

Némi meglepetésre a két Stieber-testvér leigazolását egyszerre jelentette be az élvonalbeli tagságát az elmúlt idény hajrájában bebiztosító budapesti egyesület…

 

Az Újpest csapata hivatalos csatornáin keresztül erősítette meg a keddi napon, hogy leigazolta Stieber Zoltánt a Zalaegerszegtől és Stieber Andrást a frissen feljutó Budaörs csapatától.

A 31 éves válogatott támadó annak idején 2002 és 2005 között szerepelt az Újpest utánpótlásában. A lila-fehérektől az Aston Villához igazolt, majd több mint tíz éven keresztül légióskodott Angliában, Németországban és az Egyesült Államokban, mielőtt tavaly hazatért volna a Zalaegerszeghez. Az elmúlt szezonban 22 bajnokin kétszer volt eredményes, kényszerszünet után azonban térdsérülése miatt már nem léphetett pályára.

“Nagyon örülök, hogy sikerült aláírnom Újpestre, nagyjából 15 év után kerültem újra a klub kötelékébe. Külön boldoggá tesz, hogy az öcsémmel egy csapatban tudok remélhetőleg minél többet játszani majd. Bízom benne, hogy segíteni tudom a klubot mind a pályán, mind azon kívül”

– tette hozzá a rutinos játékos.

Három évvel fiatalabb öccse juniorként ugyancsak megfordult az Újpestben és az Aston Villában, a felnőttek közt viszont jobbára alacsonyabb osztályú csapatokban játszott, legutóbbi állomáshelyét megelőzően megfordult az Ajka, a Gyirmót és a Mosonmagyaróvár csapatában.