Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Paks: “Kit érdekel hány gólt kapunk, ha mi lőjük a legtöbbet?”

Ahogyan arról beszámoltunk, a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) péntek esti mérkőzésén a Paks együttese ismét gólzáporos mérkőzésen diadalmaskodott, mellyel a bajnokság negyedik helyezettje új gólrekordot állított fel a 12 csapatos élvonal történetében…

 

A Paks csapata egy fordulóval a 2020-2021-es idény vége előtt 75 bajnoki góljával új gólrekordot állított fel azt az időszakot tekintve, mióta 12 csapat alkotja a magyar első osztályú bajnokságot. Ezzel kapcsolatban a tolnaiak vezetőedzője, Bognár György a következőképpen nyilatkozott:

“Nagyon sokat jelent számunkra ez a gólrekord. Mindig azt szoktam mondani, hogy lőjük mi a legtöbb gólt. Ehhez mindig hozzáteszik, hogy hány gólt kaptunk, de ki a fenét érdekel, ha mi lőttük a legtöbbet. Felőlem kaphatunk hármat is, ha négyet rúgtunk.”

Egyúttal a szakember hozzátette, hogy mindannyian a Fehérvár sikeréért fognak szorítani a hétfői Magyar Kupa-döntőn, hiszen abban az esetben a Paks nemzetközi kupainduló lenne: “persze, az egész csapat, de Paks városában mindenki a Fehérvárnak fog szurkolni, mert most ez az érdekünk.”