Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar meghozta a döntését – HIVATALOS

A várakozásoknak megfelelően a szombat délutáni órákban a Paris Saint-Germain együttese fontos bejelentést tett meghatározó klasszisa jövőjével kapcsolatosan…

Noha az elmúlt időszakban a Barcelona csapatához való visszatérése is szóba került, a Paris Saint-Germain együttese a szombati napon erősítette meg, hogy Neymar egészen 2025-ig megújította szerződését a francia fővárosi csapatnál.

A 29 éves brazil kiválóság jelenleg a negyedik szezonját tölti a párizsi klubnál, ahová a Barcelonától igazolt át világrekordot jelentő 222 millió eurós átigazolási díj ellenében, és eddig minden sorozatot figyelembe véve 112 mérkőzésen 85 gólt szerzett a csapat színeiben. Azt megelőzően 2013 és 2017 között szerepelt a katalán gigász soraiban, és mindent egybevetve 186 tétmérkőzés alatt 105 találatot regisztrált.

Neymar a mostani idényben 27 tétmérkőzésen összesen 15 gólt szerzett és öt gólpasszt adott, ám sorozatos sérülései miatt meglehetősen kevés lehetőséghez jut, legutóbbi sérüléséből pár hete tért vissza, most pedig egy hosszabb ideje húzódó ügy végére tett pontot.