Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Griezmann: “Évek óta nem történt ilyen jó dolog velem…”

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az átigazolási időszak utolsó pillanataiban az Atlético Madrid korábbi játékosa visszatért a csapathoz a Barcelona együttesétől…

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

Mint ismeretes, Antoine Griezmann két évvel az átigazolása után visszatért az Atlético Madrid csapatához a Barcelonától, ahol nem igazán találta meg a számításait és a klub is szeretett volna megszabadulni tőle. A világbajnok francia szélső elmondása szerint rendkívül boldog, hogy visszatérhetett a fővárosiakhoz:

“Tíz napig nem tudtam aludni. Én és a családom hihetetlenül boldogok vagyunk. Egyszerű volt meghozni a döntést, hiszen az Atléti vissza akart szerezni, nekem pedig csak a visszatérésen járt az agyam. Számomra ez a legjobb hely, ahol a pályán és azon kívül is boldog lehetek. Évek óta nem történt velem jobb dolog, mint hogy visszatérhettem a klubhoz. Mindent megteszek a csapatért. Azt gondolom, hogy a szurkolókkal csodálatos dolgokat élhettünk át korábban, s ezt a jövőben is érezni akarom. Diego Simeonénak is köszönhető az átigazolásom. Nagyon sokkal tartozom neki. Az ő kezei alatt játszottam életem legjobb formájában az Atléticóban. Azt várom a legjobban, hogy újra gólt szerezzek, s együtt ünnepelhessek a drukkerekkel.”

Griezmann annak idején 2014 és 2019 között a “matracosok” színeiben 257 tétmérkőzés alatt 133 gólt szállított, és valóban pályafutása legszebb éveit töltötte a csapatnál.