Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: magabiztosan győzött az Everton, ismét botlott a Leicester – videóval

Antonio ismét szállította a West Ham győzelmét, azonban a Leeds és a Leicester továbbra is mélyponton van…

(Photo by Emma Simpson – Everton FC/Everton FC via Getty Images)

Carlo Ancelotti távozását követően ugyan sokan leírták az Everton együttesét, azonban a liverpooli csapat remek szezonkezdést tudhat a háta mögött, hiszen immár a tabella hatodik helyén tanyázik, legújabb Norwich elleni győzelmével. Az ellenfél azonban közel sem örülhet ennyire, a Kanárik jelenleg az utolsó helyen állnak, keserves statisztikákkal, így már ősszel úgy tűnik, hogy meg lesz a PL egyik biztos kiesője.

Everton  – Norwich 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Townsend (29.) Doucoure (77.) ill. –
Kiállítás: – ill. –

A tavaly feljutó Leeds mondhatni legyalulta az ellenfeleit az előző év folyamán, hiszen Bielsa fáradhatatlan csapata fáradhatatlanul hajtva nehezítette meg ellenfelei dolgát, azonban ebben az idényben fáradni látszik a keret, amelyet mi sem jelez jobban, mint a legújabb vereség, amely mérkőzés folyamán hiába vezetett Raphinha góljával a Leeds, a West Ham végül a hajrában fordítani tudott a kifáradó hazaiak ellen.

Leeds – West Ham 1-2 (1-0)
Gólszerzők: Raphinha (19.) ill. Firpo ÖG (67.) Antonio (90.)
Kiállítás: – ill. –

Az élmezőny meghatározó nevei közül talán a Leicester City kezdte meg a szezont a legnagyobb csalódást keltve, hiszen Brendan Rodgers csapata mindössze az utolsó helyen álló Norwich City ellen tudta begyűjteni a három pontot, így botladozva a tabella második felén. Jamie Vardy ezúttal három alkalommal talált be, azonban ebből egy a saját csapata hálójában landolt, így a Rókák egy újabb döntetlennek zárták a játékhetet.

Leicester – Burnley 2-2 (1-2)
Gólszerzők: Vardy (37. 85.) ill. Vardy ÖG (12.) Cornet (40.)
Kiállítás: – ill. –