Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tapasztalt balhátvéddel erősített Heinze csapata – HIVATALOS

Az argentin bajnokságban (Liga Profesional) szereplő Newell’s Old Boys csapata rutinos labdarúgó érkezéséről számolt be…

A Newell’s Old Boys egyéves szerződést kötött az Ecuadorból hazatérő argentin balhátvéddel, Bruno Pittónnal a közelgő szezonrajt előtt.

A 29 éves védő hazájában korábban az Unión Santa Fé (2015-2019) és a San Lorenzo (2019-2021) csapataiban futballozott, az elmúlt egy évet az ecuadori Emelec alkalmazásában töltötte. Pittón a legutóbbi állomáshelyén 21 tétmérkőzésen lépett pályára az elmúlt naptári esztendő alatt. Azelőtt viszont kifejezetten gólerős hátvéd hírében állt, hiszen a Superliga 2020-as kiírásában 21 mérkőzésen hétszer volt eredményes még a Ciclón színeiben.

A rosárióiak élére a közelmúltban kinevezett Gabriel Heinze egy az ő egykori stílusára emlékeztetővel védővel erősítette meg csapata keretét.

Pittón egy évvel fiatalabb öccse, Mauro Pittón ugyancsak az argentin első osztályban futballozik, a védekező középpályás most tért vissza a Vélez Sarsfieldhez az Arsenal Sarandínál töltött kölcsönből.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!