Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: “felírták neki receptre”, aláírta új szerződését a Villarreal veterán középpályása! – Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Villarreal együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított rutinos középpályásával, Dani Parejoval.

(Photo by Aitor Aitor Alcalde Colomer/Getty Images)

A Villarreal együttese a mai nap folyamán örömhírt osztott meg a szurkolóival, hivatalos közleményben tudatták ugyanis, hogy sikerült megállapodniuk Dani Parejoval a közös folytatást illetően. A hamarosan 35. életévét is betöltő középpályás ugyanis meghosszabbította az idény végén lejáró szerződését további két évvel, azaz egészen 2026 nyaráig. A döntés nem volt meglepő a klub részéről, hiszen Parejo az elmúlt közel négy évben kulcsfigurája volt a csapatnak, amelynek színeiben az előző szezonokban 53, 48 és 50 mérkőzésen lépett pályára. A veterán játékos fontossága a most futó idényben sem csökkent, pár mérkőzést ugyan sérülés miatt ki kellett hagynia, de még most is a csapat egyik legfontosabb láncszemének számít, a klub edzője, Marcelino pedig külön kiemelte Parejo fontosságát a pályán és azon kívül is.

Dani Parejo eddig 182 mérkőzésen lépett pályára a Villarreal színeiben, amelyeken 12 gólt és 31 gólpasszt jegyzett. Parejo legnagyobb sikere a csapattal a 2020/21-es szezonban megnyert Európa-liga, illetve a 2021/22-es idényben elért Bajnokok Ligája elődöntő.