Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola: “Szeretném, ha Pogba játszana ellenünk!”

Az angol bajnokságban éllovas Manchester City menedzsere, Pep Guardiola elmondása szerint nagyon is szeretné, ha az Arsenal ellen kiállított Paul Pogba is játszhatna a hétvégi városi derbin az MU színeiben.

(Kép: goal.com)

“Szeretném ha Pogba játszana ellenünk! Szeretek olyan csapatok ellen játszani, akik legjobbjaikkal állnak fel, hiszen ilyenkor megmutathatjuk, hogy képesek vagyunk legyőzni őket.” – Így Guardiola csapata West ham elleni győzelmét követően.

A City menedzsere elmondta azt is, nem hiszi, hogy Pogba komolyan sérülést kívánt volna a manchesteri kékek játékosainak. “Valóban ezt mondta volna? Remélem elkerülnek bennünket a sérülések. Azt hiszem ez csak egy kifejezés volt tőle, hiszen abban egészen biztos vagyok, hogy nem akarná, hogy más játékosok megsérüljenek!” – Jegyezte még meg Guardiola, aki arról is beszélt, hogy csapata számára nincs is jobb felkészülés az MU elleni vasárnapi derbire, mint jól játszani a Shakhtar Donyeck elleni szerdán a Bl-ben. 

“Jó lenne a 18 pontból 18-at szerezni! Persze már jeleztem a játékosaimat, hogy aki nem szeretne a Shakhtar ellen futballozni, az jelezze nekem. Onnantól kezdve, hogy felszállunk a buszra, majd az Ukrajnába tartó repülőre a győzelemre kell játszanunk, tisztelve a Shakhtart, a Napolit, és magát a Bajnokok Ligáját!” – Fogalmazott a Barca korábbi trénere.
Mint ismert a Man. City 100%-os vezeti az ‘F’ jelű csoportot a Bl-ben, a 9 pontos Shakhtar és a 6 pontos Napoli előtt!