Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bundesligából érkezhet Mignolet utódja! – sajtóhír

Mint ismert, a Liverpool az év elején jelentette be azt a hírt, hogy 2021 júniusáig meghosszabbította Simon Mignolet szerződését. Nos, a legfrissebb fejlemények szerint a “vörösök” ennek ellenére a Bundesligából igazolnánk kapust a belga portás helyére.

process

A Liverpool a Köln ifjú hálóőrét, nevezetesen Timo Hornt igazolná le Simon Mignolet helyére – állítja a The Sun. A januári átigazolási időszak alatt több hír is felröppent arról, melyek szerint a következő szezontól már nem a belga portást láthatjuk a “vörösök” kapujában, viszont a kontaktus kiterjesztése után elcsendesedtek ezen pletykák. No, de jelen pillanatban úgy tűnik, hogy a bizalom ismét elillant az irányába, ha persze az értesülésnek valóban lehet hinni.

Simon Mignolet 2013 nyarán csatlakozott a Liverpoolhoz, akit a Sunderlantól kaparintottak meg közel 8 millió font ellenében. A belga hálóőr természetesen a kezdetektől fogva alapembernek számít a “vörösöknél”, ahol eddig 145 tétmérkőzésen léphetett pályára, ezen összecsapásokon pedig 46-szor nem kapott gólt. Ami Timo Hornt illeti, a mindössze 22 esztendős portás a 2012/2013-as szezonban mutatkozhatott be a Köln első csapatában, korábban a Tottenham Hotspurrel is szóba hozták vele kapcsolatban, de a transzfer végül elmaradt. A Bundesligában 65 találkozón van már túl, melyek során 20 alkalommal maradt érintetlen a hálója. A transfermarkt egyébként 8 millió euróra becsüli a piaci értékét.

Németh Boldizsár