Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

West Ham: A Real Madrid korábbi trénere válhatja Bilicet! – sajtóhír

A Slaven Bilic által irányított West Ham United finoman szólva sem nyújt jó teljesítményt. A nyári átigazolási időszak folyamán a vezetőség mindent megtett annak érdekében, hogy a csapat még erősebb legyen, hiszen érkezett többek között Sofiane Feghouli, Havard Nordveit vagy éppen André Ayew. Az végül együttes nem tudott előrébb lépni…. Bár az elmúlt napokban a “kalapácsosok” elnöke kijelentette, bíznak a horvát trénerbe, viszont ennek ellenére egyáltalán nem kizárt, hogy a közeljövőben meneszteni fogják. 

rafael-benitez-newcastle-tottenham_3467145

Az Arsenal elleni zakót követően nagyon úgy tűnt, hogy ennyi volt Slaven Bilicnek a West Ham United élén, ám ez végül nem így történt. Nos, a Daily Mirror információ szerint, amennyiben a horvát menedzsert menesztenék, akkor abban az esetben a Real Madrid korábbi trénere, Rafa Benítez venné át a helyét, aki ugyebár jelenleg a Newcastle Unitedet irányítja. 

Rafa Benítez valószínűleg igen jó választás lenne a West Ham részéről, hiszen a spanyol edző korábban a Liverpoolt és a Chelsea-t is vezethette. De olyan csapatoknál is dolgozhatott annak idején, mint a már említett Real Madrid, a Valencia vagy éppen a Napoli. Benítez edzői pályafutása alatt nyert többek között spanyol bajnoki címet, UEFA Kupát/Európa-ligát, Bajnokok Ligáját vagy éppen FA-kupát is. Utólag természetesen azt is meg kell említeni, az már más kérdés, hogy ő vajon szeretne-e távozni a Newcastle Unitedtől…