Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Benzemát is keresték Kínából

A Kínai Szuperligában szereplő Tianjin Quanjin tulajdonosa Shu Yuhui elmondta, mindenképpen meg akarta szerezni a Real Madridból Karim Benzemát.

(Kép: AS.com)

A kínai Tianjin Quanjin billárdos elnöke, Shu Yuhui a Chinese TV.-nek adott interjújában beszélt arról, hogy szeretett volna egy klasszis csatárt igazolni csapatába, és ki is nézte magának például Karim Benzemát is.
“Az új idényben szükségünk lenne még egy klasszikus csatárra, ezért megkerestük Karim Benzemát. Hasonló okokból Radamel Falcaót is le szerettük volna igazolni.” – Így a sportvezető, akinek szavaiból azért kiderül, hogy mindkét üzlettel vakvágányra futottak. Yuhui úr elmondta, mi nehezítette igazán a transzfer létrejöttét – Ugye mindenki tudja, hogy nem a pénz!?

“Klubunknak határozott elképzelései voltak azt illetően, hogyan erősítsük meg a csapat keretét az új szezonra. A terveink egy részét azonban keresztülhúzta a Kínai Labdarúgó Szövetség új szabályzata. Falcaoval például egyezségre is jutottunk, de aztán az említett szabályzat miatt visszakoznunk kellett. Egyébként meg az európai klubok nem szívesen vállnak meg legjobbjaiktól januárban. Júniusig pedig nem ildomos várnunk, hiszen addig a kínai bajnokság már a felénél tart majd.” – Tette még hozzá a presidente. Mint ismert A Kínai Labdarúgó Szövetség annak érdekében, hogy gátat szabjon a külföldi labdarúgók Kínába történő tömeges áramlásának, meghatározta a bajnokságban szerepeltethető külföldiek számát a 2017-es szezonban.