Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gólgazdag meccset nyert az Alavés és a Sociedad is! – Videóval

A Deportivo Alavés hat gólos meccsen nyert idegenben a Sporting Gijon vendégeként, míg az Anoetában öt gól esett a Real Socedad – Osasuna találkozón, a hazai publikum legnagyobb örömére ebből három haza találat volt…

(Kép: LaLiga Twitter)

Sporting Gijon – Deportivo Alaves 2-4 (0-1)
Gól: L. Traore (84), C. Castro (90) illetve Sobrino (10), C. Santos (58 -büntetőből), E. Mendez (70. -büntetőből), Aelxis (85.)

A második félidő közepére három gólos előnyt épített ki az újonc a Gijon otthonában. A hazaiak erejéből a hajrában csak az eredmény kozmetikázására futotta. Érdekesség, hogy a spanyol Király-kupa döntőjéért viaskodó Alavés két gólját is tizenegyesből szerezte.

https://www.youtube.com/watch?v=W95P0LFUpFI

Real Sociedad – Osasuna 3-2 (0-1)
Gól: R. Navas (62), C. Vela (72), Juanmi (77) illetve Kodro (25), S. Leon (79)

Alaposan megnehezítette az Osasuna a jóval esélyesebb Real Sociedad dolgát, hiszen a pamplónaiak bő egy órán át vezettek is az Anoétában. A második félidő derekán aztán 15 perc alatt három gólnak is örülhetett a hazai publikum. Ezt követően a vendégeknek a találkozó vége felé a szépítés még össze jött, de az egyenlítés már nem, így győzelmével a Real Sociedad tovább tapad az őt egy hellyel és egy ponttal megelőző, negyedik Atlético Madridra!

https://www.youtube.com/watch?v=OhHRRpJ0CDQ