Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vereség Görögországban

Korosztályváltást követően első felkészülési mérkőzésén lépett pályára a görögországi Thesszalonikiben a magyar U21-es válogatott.

mlsz(28)

A mérkőzést a görög élvonalban érdekelt PAOK otthonában játszották. Az mlsz.hu beszámolója szerint a kapuban Horváth Dániel kezdett volna, ám a bemelegítés során megsérült a Kozármisleny hálóőre, így a Videoton hálóőre Zöldesi Illés került a gólvonalra. Noha, nem kezdtük megilletődötten a mérkőzést és Balogh Norbert révén a vezetést is megszerezhettük volna, a szünet előtt már két gólos volt a hátrányunk.

A második félidőben a beszámolók szerint feljavult a magyar csapat játéka, ám Rácz Barnabás találata csak a szépítésre volt elegendő. Az új korosztály így vereséggel mutatkozott be U21-es szinten.

Görögország–Magyarország 2–1 (2–0)
Gólszerzők: Lamprou (32.), Vergos (43.), ill. Rátz (78.)

Magyarország: Zöldesi Illés – Polgár Kristóf, Lenzsér Bence, Kecskés Ákos, Spandler Csaba (Szivacski Donát 62.) – Katona Máté, Jancsó András (Bedi Bence 45.) – Zsótér Donát (Sejben Viktor 62.), Szántó Tamás (Kártik Bálint 77.), Makrai Gábor (Rácz Barnabás 45.) – Balogh Norbert (Gottfried Dániel)