Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Ferrari jár a győzelemért

Plusz motivációt kaptak a Juve játékosai a nagy napra. Abban az esetben, ha megnyernék a csatát a Real Madrid ellen, akkor mindenki egy új Ferrarival furikázhatna a jövőben.

coreografia champions league lista uefa

Az Öreg Hölgy ma este ismét felérhet Európa csúcsára. Legutóbb 1996-ban sikerült ilyen kiemelkedően teljesíteni a csapatnak. Akkor az Ajax gárdáját múlták felül. Ma este pedig a spanyol óriás, a Real Madrid lesz az ellenfél. A Barcelonával szemben már elvéreztek 2015-ben, de most győztesként szeretnének kikerülni a párharcból.

Már az is elég motiváció lenne, hogy Cardiffban megnyerhetik a legrangosabb európai kupasorozatot, és legyőzhetik a Cristiano Ronaldóval felálló Real Madridot. A vezetőség azonban biztos megy, és talált még egy faktort, amivel motiválhatja az együttest. Az elnök megígérte a játékosoknak, hogy, ha ma este diadalmaskodnak, akkor mindenki kap egy új Ferrarit.

A Zebrák remélik, hogy az elnök be is tartja majd az ígéretét. Azonban az feltételezhető, hogy a Real Madrid legyőzése sokkal jobban motiválja őket, mint az új autó. Utóbbiból bármikor be tudnak újítani egyet a garázsukba.

kép: autocar.co.uk

Nagy Gábor