Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

CR7 félelmetes statisztikával rendelkezik a torinóiak ellen

A ma esti Bajnokok Ligája döntőjére készülő Real Madrid portugál sztárja Cristiano Ronaldo elképesztő statisztikával rendelkezik a torinóiak ellen. 

cristiano-ronaldo-real-madrid_yzk9sgpu40om1hfsnr1zks5ne

A világklasszis portugál támadó elképesztő formába lendült a szezon végére, mind fizikálisan mindt mentálisan nagyon rendben van fontos gólokat szerzett a szezon végén és persze megnyerték a spanyol bajnoki címet a Barcelona előtt, ami újabb lendületet adhat a madridi játékosoknak és Ronaldónak egyaránt. CR7 célja nem lehet más, mint megnyerni a  Tizenkettediket valamint a gólkirályi címet is. A 32 éves támadó mindössze egyetlen egy találattal van elmaradva a 11 gólos Lionel Messi mögött a góllövőlistán. Ráadásul a Juventus ellen nagyon megy a portugálnak, joggal bízhat benne, hogy ezúttal is betalál Buffon hálójába.

A Real Madrid portugál gólvágója eddigi pályafutása során összesen négy alkalommal lépett pályára a Juventus ellen és ezalatt öt alkalommal köszönt be Buffon hálójába. Érdekesség, hogy a négyszeres aranylabdás portugál mindezt hat kísérletből érte el ami elképesztő hatékonyságnak számít.

Az első találkozóra  még 2013 októberében került sor a BL-csoportkörben, amikor duplázni tudott CR7 a Bernabéuban, ezzel pedig Madridban maradt a 3 pont, és 2-1-re nyert a Real Madrid. Két héttel később, szintén gólt lőtt, akkor 2-2-es döntetlent játszottak a madridiak Torinóban. A 2014/2015-ös szezonban is összecsaptak a felek a Bajnokok Ligája elődöntőjében, Ronaldo  mind a két mérkőzésen gólt szerzett ám végül nem sikerült akkor bejutniuk a fináléba a madridiaknak. Összeségében tehát Ronaldónak nagyon megy a Juventus ellen négy mérkőzésén öt gólt szerzett, ma este pedig ez a szám akár tovább gyarapodhat.

Képek: realmadrid.com