Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi Schalke-játékost igazolt a Galatasaray! – HIVATALOS

A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Süper Lig) szereplő Galatasaray hivatalos honlapján számolt be arról, hogy szerződtette a többek között a Schalke csapatát is megjárt Younes Belhandát. 

1d689cbedc5d48e1a02bff02b58a4aac

Az Igor Tudor által irányított Galatasaray 8 millió euró ellenében kaparintotta meg Younes Belhanda játékjogát a Dinamo Kijevtől, aki az előző szezont a Nice színeiben töltötte kölcsönben. A marokkói válogatott támadó középpályás négy esztendőre szóló szerződést írt alá a neves török együttessel. 

Younes Belhanda a Montpellier tagjaként vált ismert játékossá, már nagyon fiatalon a klub meghatározó futballistái közé tartozott, a 2011/2012-es szezon folyamán pedig óriási részt vállalt a csapat bajnoki címéből, hiszen 28 találkozón 12 gólt szerzett illetve 6 találatot készített elő. Ekkoriban hatalmas jövőt jósoltak Belhanda számára, aki 2013 nyarán nem kis meglepetésre átigazolt a Dinamo Kijevhez. A neves ukrán együttesnél természetesen szintén alapembernek számított, viszont a 2015/2016-os szezon tavaszi részét a Schalkénál, míg az előző idény teljes egészét a Nice színeiben töltötte. 

A Galatasaray egyébként szépen erősíti a keretét, hiszen Belhanda mellett már Bafetimbi Gomis és Maicon (a Portó korábbi védője) érkezését is bejelenthette a török klub.