Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hatalmasat trollkodott a francia kiscsapat a Real-PSG után…

Mint ismeretes, a Paris Saint-Germain a Real Madrid vendégeként 3:1-es vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában, így a hazai visszavágó előtt a kiesés szélére sodródott. A mérkőzés után a PSG legjobbja Rabiot  nyilatkozott, melynek kapcsán a Dijon Social Media felelőse úgy érezte, nem hagyhatja lecsapatlanul a magas labdát. A twitter bejegyzésből végül hatalmas trollkodás lett, az egész világ ezen röhög jelenleg.

Dijon vicc

Mint ismeretes a Paris Saint-Germain nemrégiben 8:0-ra verte meg a francia bajnokságban a Dijon csapatát. Az ominózus BL-zakó után Rabiot így nyilatkozott – „Nagyon szép és laza dolog nyolcat vágni a Dijonnak, de az ilyen mérkőzéseken kell odaállni és megmutatni, hogy számolni kell velünk. Ezeket a meccseket kell eldönteni, mert a bajnokságban könnyű négyet vagy ötöt szerezni.”

Ezen szavak ihlették meg a francia kiscsapat sajtófelelősét, aki a lentebb látható bejegyzést tweetelte, melynek fordítása a következőképpen hangzik – „Mi mindent megtettünk, hogy ne legyen gond a PSG játékosainak önbizalmával a Real Madrid elleni meccs előtt, és ez a hála?”