Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpoolból igazolt a Fiorentina! – hivatalos

A Stefano Pioli által irányított Fiorentina hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy kölcsönvette az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Everton belga válogatott szélső támadóját, Kevin Mirallas-t…

A Fiorentina a szezon végéig kölcsönvette az Everton kötelékébe tartozó Kevin Mirallas-t, aki a 2017/2018-as kiírás második felét az Olympiacos színeiben töltötte. A szerződésébe beleépítettek egy opciós vásárlási jogot is, melynek értelmében egy négy esztendőre szóló kontraktust fogja végérvényesen a firenzei alakulathoz kötni.

Kevin Mirallas-t 2012 nyarán éppen az Olympiacostól igazolt le az Everton közel 8 millió euró ellenében. A belga válogatott szélső támadó éveken át volt a liverpooli alakulat egyik legfontosabb kulcsfigurája. Az Everton színeiben minden frontot egybe véve 186 mérkőzésen lépett pályára, melyek során 38 alkalommal volt eredményes illetve 34 gólpasszt osztott ki a társai között. Az Olympiacos és az Everton mellett még a Lille-ben és a St.Etienne-ben is megfordulhatott..