Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Rakitic már a jövőt tervezi

Korábban is ismert volt, hogy bizony nem ejtették a fejére az FC Barcelona horvát középpályását, Ivan Rakiticet. A svájci születésű karmester ugyanis elárulta, hogy még hiába szól jelenleg is további három szezonra a szerződése, azt követően is szívesen maradna a klubnál.

Ivan Rakitic 2014 óta a Barcelona játékosa, ahol azóta a klub egyik legnépszerűbb játékosának számít a mindig lelkes produkciójának is köszönhetően. A 30 esztendős légiós idén ráadásul kevés híján csodát élt meg a világbajnokságon is, lévén végül ezüstérmet ünnepelhetett honfitársaival.

Természetesen Rakitic évek óta szem előtt lévő jó formája szemet szúrt más gárdáknak is, így enne volt köszönhető a Paris Saint-Germain nyári érdeklődése is. Ám ez a puhatolózás jó eséllyel vakvágány lehetett a párizsiak részéről, lévén a horvát sztár a jelenlegi, 2021-ig érvényes kontraktusának meghosszabbításában reménykedik:

„Van egy szerződésem, ami kevesebb, mint három év múlva lejár. Tehát még elég sok van hátra, de remélem, hogy meghosszabbíthatom a határidőt. Továbbra is a Barcában szeretnék majd játszani. Ha Bartomeu is szeretné, akkor remélem, hogy a jövőben is a gránát-vörös kék mezben lehetek.”

– jelezte a sajtón keresztül Rakitic a maradási szándékát.