Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: 70 millióért érkezhet a beugró csatár – sajtóhír

Ahogyan arról a minap beszámoltunk, bizonyos feltételekkel a Barcelona csapata akár az átigazolási időszakon kívül is szerződtethet támadót sérültjei helyére, a spanyol sajtóban pedig napról napra jelennek meg az újabb és újabb ötletek…

A Marca információi szerint a számtalan lehetőség közül megtalálta végső megoldását a Barcelona a sérült támadói pótlására a Real Sociedad brazil gólfelelőse, José Willian személyében, akinek a szerződése 70 millió eurós kivásárlási árat tartalmaz.

Mint ismeretes, a katalán óriásnak azért lenne szüksége mindenképpen támadóra, mert a műtét után lábadozó Luis Suárez után immár Ousmane Dembélét is elvesztették sérülés miatt, így meglehetősen szűkültek a lehetőségek a csatárposztra. A katalán óriásklub az eddigi hírek szerint a másodosztályú Girona uruguayi gólvágóját, Cristhian Stuanit, a Deportivo Alavésből Lucas Pérezt szemelte ki, továbbá a meglepetéscsapata, Getafe soraiból Ángel Rodríguezre is fáj a foguk.

A Real Madridot is megjárt 28 éves brazil csatár 2016 óta áll a Sociedad alkalmazásában, és az idei 8 bajnoki góljával együtt már 46 találatnál tart 113 fellépésről a La Ligában.