Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már megint Arsenal csatárt venne a Manchester United!

Vannak olyan topcsapatok, amelyek saját maguk nevelik ki a sztárokat, és vannak olyanok is, mint a Manchester United vagy az FC Barcelona, akik előszeretettel költenek óriási összegeket egy-egy, már berobbant csúcsjátékosra. nemegyszer teljesen feleslegesen…

A két említett gigász már több alkalommal is (akár szégyenteljes és etikátlan) fegyverekkel, de leigazolta már az Arsenal több játékosát is. A Barca tulajdonképpen csak Thierry Henryval csinált értelmes üzletet, lévén Cesc Faregas, Thomas Vermaelen, Aleszandr Hleb és Alex Song is csak kidobott eurómillióknak számítottak.

A Manchester United esetében két fontos, Arsenaltól igazolt játékosról beszélhetünk. Robin van Persie pályája csúcsán hagyta el az Arsenal, hogy végre megérdemelt bajnoki címének örülhessen. A holland gólvágó azonnal bajnok és gólkirály lett. Viszont Alexis Sánchez két évvel ezelőtti szerződése teljes zsákutca lett. Az Arsenalt csúnya körülmények között elhagyó chilei katasztrófa időszakot produkált az Old Traffordon, és még nincs vége: csupán kölcsönben szerepelget egyelőre, az érte nem igazán ragaszkodó Internél.

És itt a legfrissebb: állítólag a Barcelona korábbi érdeklődésétől teljesen lázba jöttek Manchester vörös felében is! Bár a pletykák szerint Pierre-Emerick Aubameyang már szinte biztosan a katalánok játékosa lesz a nyártól, nem lepődnénk meg, egy nagy fordulattól. Bár tisztában vagyunk vele, hogy Aubameyang szeret az Arsenalban játszani, akár még ő is megszédítheti a MU illetékeseit, főleg ha azok lesznek elég bolondok heti 4-500 ezer fontos fizetést adni neki.

A 31 éves Aubameyang jelenlegi szerződése 2021-ig érvényes az Arsenallal.