Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane kedvence mozdíthatatlan Madridból

A legtöbb játékidővel rendelkező madridi játékos, aki akár két ember futómunkáját is képes elvégezni. Casemiro egy szürke labdaszerző játékosból a Real Madrid egyik kulcsemberévé vált és bizony ezt tudja Zidane is.

A brazil védekező középpályás a francia mester irányítása alatt mutatkozhatott be a Királyi Gárdában. Azóta pedig igazi szupersztárrá vált. A brazil válogatott játékos nem a góljairól híres, de ha elsül a lába abból általában bombagól születik. Viszont posztján vitathatatlanul a La Liga legjobbja. A spanyol első osztályban idén 98 szerelése van (1.) ebből 67 szereléssel a labdát is megszerezte (1.), és 55 labdaszerzése is van (1.). Nemcsoda, hogy Zidane nem akarja elengedni.

A Real tűnik az első számú esélyesnek a fiatal francia középpályás, Eduardo Camavinga szerződtetésére, illetve sokszor szóba hozták már a csapattal Paul Pogbát is. Viszont a brazil helye, ennek ellenére betonbiztos.

Viszont ha lesz érkező biztosan lesz távozó is. Modricnak régóta bizonytalan a jövője Madridban, ahogy Iscoval is időről-időre szóba hoznak egy sztárklubot. James Rodríguez pedig már a félvilággal szóba hozták, most épp úgy tűnik városon belül válthat a kolumbiai játékos. Kroos is már 30 éves. Fede Valverde helye is biztosnak tűnik, ebben a szezonban az uruguayi középpályás alapember lett Madridban.