Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hertha Berlin: Újabb kulcsembere sérült meg Dárdainak!

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha Berlin együttese hivatalos oldalain jelezte, hogy az utolsó két játéknapon nem számíthat lengyel támadójára, Krzysztof Piatekre, aki a Schalke elleni mérkőzésen sérült meg.

Mint arról beszámoltunk, a Dárdai Pál vezette Hertha Berlin együttese 2:1-re nyerni tudott a Schalke otthonában, ezzel nagy lépést téve a bennmaradás felé. A berlini siker azonban nagy áldozatot követelt, ugyanis a csapat támadója Krzysztof Piatek megsérült a mérkőzésen. A csatárt ma vizsgálták ki az orvosok, és az eredményekből kiderült, hogy eltörött a bokája. Piatek így nem léphet pályára a Hertha utolsó két bajnokiján a Köln és a Hoffenheim ellen.

Dárdai helyzetét megnehezíti, hogy a támadósorban Piateken kívül Jhon Córdoba és Matheus Cunha is sérüléssel bajlódik. Rajtuk kívül pedig Maximilian Mittelstadt, Sami Khedira és Matteo Guendouzi sem bevethető. A Hertha ennek ellenére a hétvégén bebiztosíthatja a bennmaradását a kiesőzónában tanyázó Köln elleni mérkőzésen.