Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ÉLŐ átigazolási hírfolyam – Kövesd a FociClub.hu-n az utolsó órákat!

A mai napon zárul a nemzetközi átigazolási piac, és látva a januári remek transzfereket, biztosak lehetünk benne, hogy izgalmas záró óráknak lehetünk tanúi. Olvasóink az élő hírfolyamunk követésével naprakészek lehetnek a történésekből. A cikk folyamatosan frissül, így érdemes rányomni az F5-re, vagy IDE kattintani a frissítésért! Megosztani ér!

1:15: Közel egy órája lezárult a Deadline Day, és ezzel lezárul élő közvetítésünk is a Fociclub.hu-n. Köszönjük szépen olvasóinknak, akik velünk követték végig a transzferidőszak zárását!

1:00: A beszámolók szerint ugyan csak reggelre lesznek bejelentve, Dele Alli és Pierre-Emerick Aubameyang is sikeresen klubot váltottak, így örülhetnek az Everton és az FC Barcelona szimpatizánsai is!

0:00: A januári átigazolási szezon ezennel lezárult!

23:50: HIVATALOS! A Brighton and Hove Albion óriási védője, Dan Burn a Newcastle United legújabb, egyben utolsó téli igazolása! A 29 éves játékos megközelítőleg 13 millió euró fejében váltott klubot.

 

23:30: Miután a Lyon felbontotta a szerződését,Islam Slimani a Sporting CP klubjához igazolt. A hivatalos bejelentésre még ebben az órában sor kerülhet.

23:15: Fabio Carvalho a Liverpool színeiben folytatja! Azonban a játékos csak jövőre csatlakozik a klubhoz, addig a Fulham színeiben fejezi be a szezont.

23:00 HIVATALOS! Az Atletico Madrid az utolsó órák folyamán leigazolta a Lille védőjátékosát Reinildo Mandava személyében.

22:45: Ousmane Dembélé az FC Barcelona játékosa marad. Fabrizio Romano beszámolói szerint a francia támadó minden ajánlatot elutasított.

22:30: HIVATALOS! Aaron Ramsey a Rangers FC játékosaként folytatja!

22:20: Aaron Ramsey megérkezett az Ibrox Stadionba! A Juventus kegyvesztettje hamarosan a Rangers FC játékásává válhat!

22:15: HIVATALOS! Jean-Philippe Mateta végleg a Crystal Palace játékosává vált! A kölcsönszerződés a múlté, a Mainz 11 millió euróval gazdagodott!

22:07: HIVATALOS! Myrto Uzuni a Ferencvárost magamögött hagyva csatlakozik a spanyol élvonalba, hogy a Granada mezét ölthesse magára!

22:00: 2 óra van hátra a Deadline Day zárásáig, miközben Ousmane Dembélé és Pierre-Emerick Aubameyang sorsa még mindig a levegőben lóg.

21:30: Ousmane Dembélé számára egy újabb opcióval álltunk elő. Egy utolsóval. A Tottenham sosem volt képben. – Joan Laporta

21:20: A Brighton and Hove Albion egy 35 millió eurós ajánlatot utasított vissza a nap folyamán. Yves Bissouma nem eladó.

21:05: A felmerülő friss pletykák ellenére Ousmane Dembélé egészen biztosan nem lesz a Tottenham játékosa. Az híreszteléseket mindkét fél megcáfolta.

20:58: Fabrizio Romano beszámoló szerint Pierre-Emerick Aubameyang ügyében hamarosan megállapodás születhet. Az átigazolás létrejötte egyre valószínűbb.

20:45: A korai találgatásokkal ellentétben Luka Jovic a Real Madrid játékosa marad. A szerb támadó klubváltásáról még pletykák sem merültek fel a nap folyamán.

20:40: HIVATALOS! A Real Betis játékosa, Alex Moreno 2025-ig szóló szerződést írt alá.

20:34: A Wolves vezetősége bejelentette, hogy a klub végzett mára.

20:30: Az FC Barcelona ismét felvette a teendői közé Aubameyang orvosi vizsgálatát. A játékos leigazolására még mindig van esély!

20:20: HIVATALOS! A hatalmas rutinnal rendelkező északmacedón csatár, Goran Pandev olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Genoa csapatától átigazolt a másodosztályban küzdő Parma együtteséhez. – KATT IDE!

20:00: Még 4 óra van hátra, Pierre-Emerick Aubameyang, Jesse Lingard és még megannyi játékos jövője kérdéses maradt…

19:50: HIVATALOS! A Manchester United kegyvesztett középpályása immár az Everton színeiben folytatja! Donny van de Beek kölcsönbe távozott!

 

19:40: HIVATALOS! Csatárt igazolt a Brighton and Hove Albion! Deniz Undav azonban a szezon végéig az Union Saint-Gilloise csatára marad.

19:20: HIVATALOS! Az FC Barcelona fiatalja, Inaki Pena a Galatasaray kapujában pallérozódhat!

 

19:15: A spanyol élvonalbeli Valencia gárdája vette kölcsön a Tottenham kevés lehetőséghez jutó spanyol fiatal szélsőjét, Bryan Gilt az idény hátralévő részére. – KATT IDE!

19:15: Aubameyang leigazolása rettentően komplikált, azonban még mindig van rá remény!”Joan Laporta

19:05: HIVATALOS! Az egykori Aston Villa védő, Matt Targett a Newcastle legújabb téli igazolása!

 

19:00: Az óra ketyeg, még 5 óra van hátra!

18:50: Giovani Lo Celso a Villarreal csapatát választotta, Fabrizio Romano értesülései szerint a játékos Unai Emery miatt döntött a spanyol klub mellett!

18:48: Az FC Barcelona lemondta Pierre-Emerick Aubameyang orvosiját!

18:45: HIVATALOS! Dejan Kulusevski és Rodrigo Bentancur eladását követően az olasz rekordbajnok Juventus csapata egy új középpályás szerződtetését jelentette be… – KATT IDE!

18:20: Az átigazolási időszak utolsó óráiban egy várva várt olasz átigazolás is lezárult, miután csapatot talált magának napjaink legnagyobb olasz csatártehetsége… – KATT IDE!

18:15: Reinildo Mandava hamarosan az Atletico Madrid sorait erősítheti!

18:08: Angol értesülések szerint a Newcastle United 3+4 millió eurót ajánlott Jesse Lingard játékjogáért! A Vörös Ördögök fontolóra veszik az ajánlatot.

18:00:  Még 6 óra van hátra a Deadline Day lezártáig!

17:55: Nicolás Tagliafico NEM lesz az FC Barcelona játékosa. A katalánok minden áron a kölcsönt erőltetik, míg az Ajax ragaszkodik a hagyományos permamens igazoláshoz.

17:48: “Ennyi volt az Aston Villa számára” – Az angol sajtó értesülései szerint a klub nem tervez újabb érkezőket.

17:42: Rodrigo Bentancur 19 millió euró fejében csatlakozott a londoni klubhoz, azonban a szerződés további 6 millió bónuszt is magában foglal, a játékos teljesítményétől függően. Bentancur négy és fél évre írt alá a klubnál.

17:25: HIVATALOS! Bentancur mellett Dejan Kulusevski is a Tottenham színeiben folytatja a pályafutását!

 

17:25: HIVATALOS! Rodrigo Bentancur a Tottenham Hotspur játékosa!

17:15: HIVATALOS! A Borussia Monchengladbach középpályása Denis Zakaria a Juventus színeiben léphet pályára a szezon elkövetkezendő felében! A játékos kölcsönszerződés keretein belül tette át a székhelyét Olaszországba.

17:05: HIVATALOS! Nat Phillips a Bournemouth színeiben folytatja a 2021-22-es szezont!

 

17:00: Dan Burn mindenben megegyezett a Newcastle vezetőségével! A Brighton and Hove Albion óriása 13 millió fontért válthat klubot még a mai nap folyamán!

16:50: PLETYKA! Ousmane Dembélé a Chelsea radarján? A spanyol lapok szerint nincs kizárva egy utolsó napos váltás!

16:40: HIVATALOS! Tanguy Ndombele a szezon végéig az Olympique Lyon színeiben folytatja! A francia középpályás játékjogáért 1,42 millió eurót fizetett a Lyon.

16:27: HIHETETLEN BOMBA! Fabrizio Romano tényként közli a Tottenham kegyvesztettjének távozását, Dele Alli az Everton együttesénél folytatja! Az üzlet további részleteire az elkövetkezendő órákban fog fény derülni.

16:19: Bruno Jordao kölcsönből távozott aWolves csapatától, hogy a szezon végéig a Grasshoppers keretét erősítse!

16:12: Fabrizio Romano beszámolói szerint Aaron Ramsey immár a Rangers  játékosa!

15:55 A Mundo Deportivo arról ír, hogy Pierre-Emerick Aubameyang arra is hajlandó, hogy megelégedjen heti 100 ezer eurós fizetéssel az FC Barcelona kedvéért!

15:53 HIVATALOS Elhárultak az adminisztrációs akadályok, az FC Barcelona a korábban már megszokott bonyodalmak után sikeresen benevezte a bajnoki keretbe Adam Traoret!

Emlékeztetés gyanánt:

Téli piaczárási időpontok a nagyvilágban:
Anglia: január 31. 23 óra
Spanyolország: január 31. 23 óra
Olaszország: január 31. 19 óra
Németország: január 31. 17 óra
Franciaország: január 31. 23 óra
Hollandia: január 31. 23 óra
Portugália: február 2. 23 óra
Törökország: február 8. 19 óra
Oroszország: február 22. 19 óra
Magyarország: február 14. éjfél

15:40 HIVATALOS Fiatal védőt igazolt a Juventus. A 23 éves Federico Gatti a Frosinone csapatától érkezett a Zebrákhoz.

15:37 Már nem csak a Newcastle lehet képben Jesse Lingardnál. A Sky Sports szerint ahogy egy éve, úgy most is a West Ham United lehet a befutó a támadó kegyeiért!

15:26 HIVATALOS Nigériai csatárral erősített a Serie A-ba visszavágyó Parma!

15:20 Fabrizio Romano szerint az Arsenal örömmel fogadta volna Dembélét cserébe Aubameyangért. Azonban a francia nem szeretne részese lenni az Arsenal terveinek. Irány Párizs? Esetleg Newcastle?

15:19 HIVATALOS Május 31-ig a Huddersfieldhez küldte fejlődni Tino Anjorint a Chelsea. A londoniak aztán visszavárják az angol U20-as válogatott középpályást a keretbe.

15:09 HIVATALOS Julián Álvarez a Manchester City játékosa 18,5 millió euróért! RÉSZLETEK ITT!

15:01 David Ornstein szerint Ralf Rangnick áldását adta Jesse Lingard kérésére: távozhat a Manchester Unitedtől!

14.59 Állítólag megrekedtek a tárgyalások a PSG és az FC Barcelona között, mégpedig Ousmane Dembélé ügyében.

14:47 HIVATALOS Dél-koreai karmester leigazolását jelentette be a Schalke. A Bundesliga 2-ben tengődő gelsenkircheniek kölcsönben hozták el Európába Dong-gyeong Lee-t. A 24 éves karmester az idény végéig érkezett az Ulsan Hyundai-tól.

14:43 HIVATALOS Elengedte a szaúdi bajnokságba spanyol középpályását a Budapest Honvéd. A magyar együttes Nonotól vett búcsút, aki ősszel még alapember volt. A korábbi U21-es válogatott játékos a Damac FC-ben folytatja pályafutását.

14:40 Aubameyang Barcelonában! VIDEÓ

14:37 HIVATALOS A Bayern München a fejlődés-elősegítés érdekében kölcsönadta a Kölnnek az U19-es német válogatott csapatkapitányát Bright Arrey-Mbit. A “német” védőnek 2024. nyarán kell visszatérnie a bajorokhoz.

14:35 HIVATALOS Frank Lampard az Everton új menedzsere. A Chelsea legendája egy éve távozott a Stamford Bridge-ről.

 

14:18 A Leeds United ma estig nyélbe szeretné ütni a maga kis üzletét a Red Bull Salzburggal: az amerikai válogatott Brenden Aaronsonra fáj a foguk.

14:03 Egy friss kép tanúsága szerint Szalai Attila nem éppen a távozásán dolgozik! A magyar válogatott sztárja ugyanis a Fenerbahce mai edzésén is jókedvűen vett részt.

 

13:56 Ezt nem láttuk érkezni! Egyre biztosabbnak tűnik a lassan negyvenéves Jermain Defoe visszatérése a Sunderlandhez. Az angol csatár pár napja hagyta el a Rangers-t, ahol mindössze nyolc percet kapott egész ősszel. Az egykor 57 válogatottságot elérő Defoe már volt a “Fekete Macskák” játékosa: 2015. és 2017. között.

13:51 Bár még új menedzsere sincs az Evertonnak, de máris a Real Madridtól igazolnának támadót! RÉSZLETEK ITT!

13:48 Már több transzferblog is lehozta a januárban eddig nagyot pihenő Manchester City, illetve az argentin Julián Álvarez frigyét. Az argentin csatár leigazolását ma este jelentheti be az angol bajnok és listavezető.

13:40 Massimo Allegri vezetőedző nem engedi, hogy a Juventus lemondjon Álvaro Morata játékjogáról. MAgyaru az érdeklődől számára ez a saga végetért.

13:36 A Liverpool angol védője, a peremember Nat Phillips a másodosztályú Bournemouth-ban köthet ki.

13:34 A vártnál csendesebb az élet Dele Alli (Tottenham Hotspur) körül, akiért állítólag a Crystal Palace és az Everton csatázik. Szinte garantált a mai klubváltás!

13:29 A Sky Sports kihelyezett riportere, Paul Gilmour szerint a Tottenham csak érdeklődött az Atlético Madridnál Yannick Carrascoval kapcsolatban, de a Matracosok nem akartak üezletelni.

13:03 Csak említeni kellett! Auba már Barcelonában kirándulgat!

13:00 Nagy a csend! Vajon mi a helyzet Ousmane Dembélével?! Pierre-Emerick Aubameyang pedig végig pihen még egy félévet az Arsenalban?

12:55 HIVATALOS A beszédes nevű Jamal Blackman évtizedekig a Chelsea kötelékéhez tartozott (csak tavaly köszöntek el tőle végleg), de soha nem lépett pályára a londoniak felnőtt csapatában. Ellenben a sok kölcsönadás révén sok sokadligás tapasztalatra tett szert. Ennek köszönhetően a most érte ugró Huddersfield Town is jól járhat. Szabadúszóként nyárig kapott szerződést a 28 esztendős Blackman.

12:49 HIVATALOS A gyengécske Salernitana két igazolást is bejelentett: Radu Dragusin (Juventus) és Emil Bohinen (CSZKA Moszkva) érkezett a Serie A tökutolsójához. Mindketten kölcsönbe, egyaránt a mostani idény végéig.

12:37 HIVATALOS A magyar sportsajtó kedvenc köszörűköve, vagyis a Hertha BSC szerződtette a francia Caen utánpótlás válogatott szélsőjét, Kelian Nsonat. A 19 éves tehetség 2026-ig írt alá Berlinben.

12:30 Szintén előnevelt, nyári kacsa: a Bild írja, hogy a Real Madrid és Kylian Mbappé megegyezett egymással. A világbajnok támadó szerződése lejár Párizsban, így úgymond ingyen érkezne. Azonban a valóság teljesen más: állítólag akár heti egy millió eurót is megkaphat a madridiaktól!

12:26 A 90min.com szerint már a nyári uborkaszezonra is készül a Liverpool. A szakportál cikke arról értekezik, hogy a Liverpool 50 millió eurót fog kínálni a Leeds Unitednek Kalvin Phillips szolgálataiért.

NE FELEDJÉTEK, ÉJFÉLKOR ÜT AZ ÓRA, ÉS ZÁR A TOPLIGÁK TRANSZFERABLAKA!

12:20 Miközben mindenki a forrongó transzferpiacra figyel, addig Kanada szépen csendben készül kijutni története második világbajnokságára. Először a mi utolsó vébénken szerepeltek: 1986, Mexikó. Kettő-nullra vertük őket.

12:10 HIVATALOS A Premier League-ben kiesés ellen küzdő Burnley bejelentette Wout Weghorst leigazolását. Az angol klub 12 millió fontot fizetett a holland csatárért a Wolfsburgnak.

11:58 Sehol sem említik, de a Parmaban senyvedő Balogh Botondnak nem tenne jót egy kölcsönadás? Két bajnokin és egy kupameccsen léphetett pályára ebben a szezonban.

11:41 A Liverpool közel áll a Fulham tehetségének, Fábio Carvalhonak a megszerzéséhez. A portugál tehetség idén robbant be a Championshipben listavezető londoniaknál. Amúgy angol utánpótlás válogatott.

11:31 A Transfer News Live posztja szerint az Atlético Madrid 60 millió euróért szívesen elengedi Yannick Carrascot. Érdeklődők: Newcastle United, Tottenham Hotspur.

11:23 HIVATALOS Klubrekordot jelentő összegért, 12 millió euróért adta el Jonas Windet az FC Köbenhavn. A dán együttes a Wolfsburggal kötött üzletett. Wind 2026-ig írt alá a Farkasokkal.

11:15 Bryan Gil csak tavaly nyáron csatlakozott a Tottenham Hotspur együtteséhez, de máris lelépne. Fabrizio Romano bejegyezése szerint a Valencia csapna le a négyszeres spanyol válogatott balszélsőre.

11:11 A Paris Saint-Germain ugyan bevetette volna akár Mauro Icardit is az Ousmane Dembélé (FC Barcelona) megszerzésére irányuló törekvéseibe, ám a hírek szerint mindenki marad ott, ahol van. A Le Parisien szerint a PSG kiszállt a képletből, immár csak a Newcastle United harcol a francia szélső kegyeiért.

11:02 Zakaria megérkezett Torinóba, hogy aláírjon a Juventus-hoz. Azért igazán kereshetett volna nadrágot a saját méretében is ez a fiú!

10:58 HIVATALOS A West Ham hazaküldte Dániába Frederik Alves-t. A brazil származású védő a Bröndby-ben folytatja, jelenállás szerint kölcsönben.

10:51 A Sky Sports posztolta az imént: Donny van de Beek már orvosi vizsgálaton az Evertonnál, mielőtt hivatalosan is kölcsönadná őt a Manchester United.

10:46 Ma még nem hivatkoztunk a Gazzetta dello Sportra: egészen idáig. Az olasz lap szerint a Milan azon dolgozik, hogy a nyáron lejáró Ibrahimovic-szerződés további egy szezonnal meghosszabbításra kerüljön.

10:40 Gianluca Di Marzio szerint a Juventus átengedi Aaron Ramsey-t a skót bajnok Rangers-nek. Állítólag már csak a walesi középpályáson múlik a transzfer. Ramsey-t korábban egykori klubjával, az Arsenallal is szóba hozták.

10:38 A Mundo Deportivo mellesleg 90 millió euróra árazta be Isakot (természetesen a Real Sociedadra hivatkozva).

10:34 Korántsem biztos, hogy Alexander Isak (Real Sociedad) még ma elkötelezi magát az Arsenal mellett. A svéd támadó lehet, hogy csak nyáron fut be az Emirates-be.

10:27 HIVATALOS A Manchester City kötelékéhez tartozó Lommel hivatalosan is meghagyta tavaszra az MTK-nak Vancsa Zalán játékjogát. Mint ismert, a belga klub 3 millió eurót fizetett a fővárosiaknak a magyar tehetségért.

Nincs elérhető leírás.

10:22 Nem “Bréking nyúz”, de érdekes hír a Tuttomercato által Ainsley Maitlans-Niles és Granit Xhaka párosa 30 millió eurót fog megérni az AS Romának az Arsenaltól. Nyáron. Persze. Igaz, előbbi már most is a “Farkasoknál” fut, kölcsönben.

10:11 Beszédes képen az FC Barcelona szélső-jelene és múltja(?):

 

10:06 A Szarkák nagyon nem bírnak magukkal… Matt Targett az Aston Villa alapembereként keltette fel a figyelmüket. A korábbi angol U21-es válogatott védő az idény végéig lenne kölcsönjátékos a St. James’ Parkban.

10:00 A dallamos nevű Hugo Ekitike (Stade Reims) 33 millió eurót is megérhet a Newcastle United számára. Ha kacsa az infó, akkor talán még nem veszett el minden remény az esztelen pénzköltésben…

09:55 Eddig a nap igazolása!

Nincs elérhető leírás.

09:39 Az utóbbi időben elhalkultak a pletykák Cristiano Ronaldo és a Manchester United szakításáról. Vajon mi folyik a háttérben?

09:35 Ez a januári legnagyobb költekezők eddig:

09:29 Közben a TrollFoci már Horváth Ferenc sorsát találgatja:

Lehet, hogy egy kép erről: 5 ember, álló emberek és , szöveg, amely így szól: „MELYIK CSAPATNÁL TÚNIK FEL LEGKÖZELEBB HORVÁTH FERENC? macnon TROLLFOCI 1 YouTube CHANNEL”

Kép forrása: https://www.facebook.com/troll0foci

09:25 Dejan Kulusevski hivatalosan még a Juventus játékosa, de már búcsúzkodik:

“Jól éreztem magam itt, remélem egy nap visszatérek”

Mindezt tegnap este mondta a repülőtéren, a londoni felszállás előtt. Szinte biztos, hogy a Spurs-höz igazol.

09:17 Jesse Lingard nem találja a fonalat a Manchester Unitedben. Állítólag mára kért találkozót Ralf Rangnickkal, akitől engedély kérne ahhoz, hogy egy kölcsönadás során kipróbálja magát a Newcastle Unitedben.

09:15 Nem megyünk a falnak a hírtől, de hát akár még egy nagy hal is beakadhat az Aston Villa hálójába: Steven Gerrard egy minőségi védekező középpályást akar még ma szerződtetni.

09:13 HIVATALOS Mohamed Ihattaren ideje egyelőre lejárt a Juventus-nál. RÉSZLETEK ITT!

09:09 A jobb sorsra érdemes Donny van de Beek (Manchester United) a MU játékosok kedvenc mellékvágányára tévedhet: kölcsönadhatják az Evertonnak!

09:07 És már itt is a HIVATALOS bejelentés! Eriksen visszatért a Premier League-be!

08:58 Az komoly! A Brentford az imént jelentette be, hogy hamarosan bejelent egy aláírást! Christian, Te vagy az?!

08:50 Sajnos már a sokadik alkalommal bocsájtották el a magyar bajnokság egyik legüdítőbb személyiségét, Horváth Ferencet. Egykori nevelőklubja, a Honvéd rúgta ki alig egy év után…

08:39 A Sky Sports a Barca felháborodása ellenére is továbberőlteti az Aubameyang-Barca kapcsolatot…

08:31 Nem eget rengető átigazolás, de az utolsó napon is igencsak fészkelődik a Newcastle United: a liga rivális West Hamtől vennék meg Issa Diopot.

08:26 A hosszú, de tényleg nagyon hosszú sérülés után visszatérő Phil Jones (Manchester United) ideje lejáróban az Old Traffordon. Hamarosan megkóstolhatja a francia borvidék gyöngyszemeit: bejelentkezett érte a Girondins Bordeaux.

08:20 Tegnap még rangadót nyert a Fradi, ma viszont egyik legjobbját veszítheti el. Az NSO értesülése spanyol forrásra hivatkozik, mely szerint a Granada kész 3 millió eurót fizetni Myrto Uzuni szolgálataiért.

07:58 Még nem vesztek ki az emóciók a fociból: a Newcastle United új igazolása, Bruno Guimaraes új mezszáma a 39-es lesz. Állítása szerint azért választotta ezt a számot, mert édesapja Brazíliában ezt a sorszámot kapta a taxiján.

07:56 Tulajdonképpen nem sürgetik a határidők a Brantfordot, ám a hírek szerint éppen ma jelenthetik be a szabadúszó Christian Eriksen leigazolását. A Sky szerint egyelőre hat hónapra kötnék le a dán sztárt.

07:51 Az FC Barcelona a Sky Sports legújabb örökbarátja! Állítólag a katalánok dühösen hívták fel az angolokat, miszerint ne keverjék bele őket Pierre-Emerick Aubameyang és az Arsenal házasságának megromlásába… Szép metafora, de igaz lehet…

07:45 Mellesleg, ha a Chelsea legendájának nem jön be a liverpooli kaland lehetősége, akkor ott a Sunderland kispadja. Íme, a hétvége top sztorija: kirúgták a Sunderland menedzserét, Lee Johnsont. A szakember bűne az volt, hogy a “Fekete Macskák” 6-0-ra kaptak ki a Boltontól. Ami igazán meglepővé teszi az esetet, az nem más, minthogy a Sunderland dobogós a harmadik vonalban, míg a Wanderers újoncként csak a középmezőnyben leledzik.

07:40 Frank Lampard két és fél szezonra érvényes szerződést készül aláírni az Evertonnal.

07:32 És ha már Szalai: az ugye megvan, hogy a magyar válogatott csapatkapitányát, azaz Szalai Ádámot marasztalni kívánja a Mainz?! Állítólag a német együttes a következő szezonra is szerződést adna a kötelező pihenőjét tartó közönség kedvencnek.

07:28 Nem azért az elfogult hozzáállásért, de megérne egy misét Fabrizio Romano részéről is, hogy akkor mi a fene is van mostanság Szalai Attila helyzetével?! A magyar válogatott sztárját finoman szólva is rejtegeti a Fenerbahce…

07:20 HIVATALOS Hervin Ongenda szép karrier előtt állt, szépen nőtt és fejlődött a Paris Saint-Germainben. Aztán többek között megfordult a román Botosaniban, míg tegnap Cipruson hajózott le. A helyi éllovas Apollon 200 ezer eurót fizetett a francia csatárért a román klubnak.

07:13 HIVATALOS “Itt van Jony!” Hogy majdnem helyesen idézzünk egy filmklasszikust. Jonathan Rodríguez Menéndez továbbra sem találja meg a játékperceket a Lazioban. A spanyol szélsőt most a Sporting Gijón kapta meg egy félszezonra, természetesen csak kölcsönbe.

07:12 HIVATALOS A pocsék Wolfsburg leigazolta a remekelő Union Berlin támadóját, Max Kruset. Érdekesség, de a 33 éves csatár egyszer már volt a Farkasok játékosa, még a 2015/16-os idényben. A Volkswagen-csoport nem félt 5 millió eurót adni a fővárosiaknak az átigazolásért.

07:04 Azért 5 millió euró tényleg apró pénz Denis Zakariaért! Állítólag ennyit fizet a Juventus a Borussia Mönchengladbachnak a lejáró szerződésű védekező középpályásért.

07:01 HIVATALOS Az uruguayi Martín Cáceres egykor megfordult a Barcelonában és a Juventus-ban is. Most éppen az olasz Cagliarit hagyta el tök ingyen a Levante kedvéért. Cáceres az idény végéig kapott szerződést a valenciaiaktól.

06:53 HIVATALOS A Sampdoria kikölcsönözte a Dinamo Kijev ukrán utánpótlás válogatott tehetségét: Vladyslav Supryagat.

06:50 A mindenható Fabrizio Romano már “eladta” a Tottenhamnek a két Juventus játékos, Dejan Kulusevski és Rodrigo Bentancur játékjogát. Fejlemények még délelőtt várhatóak!

06:45 A bombaerős West Hamnek szüksége van még gólvágókra. A Sky Sports szerint a londoniak még ma lecsapnának a Benfica támadójára, Darwin Núnezre. Az uruguayi légiós a mostani idényben huszonöt tétmeccsen húsz gólnál jár!

06:42 Az angolok már azt is tudni vélik, hogy ki lesz Frank Lampard segítője az Everton kispadján: Paul Clement. Carlo Ancelotti korábbi kedvenc asszisztense tavaly február óta munkanélküli, mióta kirúgták a Cercle Brügge vezetőedzőjeként.

06:31 Tanguy Ndombélé (Tottenham Hotspur) még az este folyamán megérkezett Lyonba, hogy visszaigazoljon korábbi klubjába. Arról egyelőre nincs hírünk, hogy kölcsönről vagy végleges kivásárlásról van szó.

06:26 Manapság az AC Milan sem feltétlenül tartozik a legvonzóbb célok közé, de az Európa-bajnok Renato Sanches még ma aláírhat a San Siroban. A portugál középpályást a Lille engedheti el.

06:22 Állítólag a Paris Saint-Germain még mindig érdekelt Dembélé hazacipelésében. Az AS szerint Angel Di Mariat vagy Juan Bernat-t dobnák be egy lehetséges üzlet érdekében. Vajon mit szólnak mindehhez a Camp Nou-ban?

06:18 Santi Aouna mérsékelten ismert transzferguru szerint a Manchester United máris előkészített egy kölcsönvételi szerződést Ousmane Dembélé számára (FC Barcelona), akinek érkezésére a Greenwood-ügy miatt most már égető szükség van.

06:11 Vlahovic-rül csúnyán lecsúszott az Arsenal, de mára is maradt egy igazi ínyencség a célkeresztben! RÉSZLETEK AZ ALÁBBI CIKKÜNKBEN! 

06:05 Újabb Premier League játékos pályafutása érhet véget! Akár átigazolásnak is strigulázhatjuk: Mason Greenwood (Manchester United) a hírek szerint súlyosan elítélendő dolgokat tett a barátnőjével, így hamarosan akár a börtön válogatottban is kiköthet. Szomorú egy történet…

06:03 Ugye követettek végig minket januárban? A FociClub.hu minden este híradóval jelentkezett az aktuális transzfer információkkal. ITT  a tegnap esti cikkünk!

Emlékeztetés gyanánt:

Téli piaczárási időpontok a nagyvilágban:
Anglia: január 31. 23 óra
Spanyolország: január 31. 23 óra
Olaszország: január 31. 19 óra
Németország: január 31. 17 óra
Franciaország: január 31. 23 óra
Hollandia: január 31. 23 óra
Portugália: február 2. 23 óra
Törökország: február 8. 19 óra
Oroszország: február 22. 19 óra
Magyarország: február 14. éjfél

06:00 Jó reggelt mindenkinek! Ez itt az utolsó nap! Ma még olyan sztárok klubváltása várható, mint Delle Ali, Álvaro Morata, Ousmane Dembélé vagy Pierre-Emerick Aubameyang. Hamarosan mutatjuk a fejleményeket!

A téli transzferidőszak általában csendesebb nyári társánál, azonban így is tartogathat még bombameglepetéseket. A csapatok leggyakoribb célja ilyenkor, hogy a szezon hátralévő részére megerősítsék a keretüket, de több esetben az is megtörténhet, hogy csak a szezon felénél tudják megszerezni a már korábban kiszemelt játékosokat a klubok. Cikkünk második felében “felrajzoljuk”, az öt legerősebb bajnokság élcsapatainak átigazolási térképét. Ki, honnan, hova és mennyiért szerződött?! Listánk minden nap frissül, egészen az átigazolási szezon végéig.

Arsenal

Érkezők: –

Távozók: Sead Kolasinac (Marseille – ingyen), Calum Chambers (Aston Villa – ingyen), Ainsley Maitland-Niles (AS Roma – kölcsön), Pablo Marí (Udinese – kölcsön)

Chelsea

Érkezők: –

Távozók: –

Leicester

Érkezők: –

Távozók: Filip Benkovic (Udinese – ingyen)

Liverpool

Érkezők: Luis Díaz (FC Porto – 45 millió)

Távozók: –

Manchester City

Érkezők: –

Távozók: Ferran Torres (Barcelona – 55 millió euró)

Manchester United

Érkezők: –

Távozók: Axel Tuanzebe (Napoli – kölcsön), Anthony Martial (Sevilla – kölcsön), Amad Diallo (Rangers – kölcsön)

Tottenham Hotspur

Érkezők: –

Távozók: –

FC Barcelona

Érkezők: Ferran Torres (Manchester City – 55 millió), Dani Alves (klub nélkül – ingyen), Adama Traoré (Wolverhampton – kölcsön, opciós vételi joggal)

Távozók: Sergio Agüero (visszavonult), Philippe Coutinho (Aston Villa – kölcsön), Álex Collado (Granada – kölcsön), Yusuf Demir (Rapid Wien – kölcsönből vissza)

Real Madrid

Érkezők: –

Távozók: –

Atlético Madrid

Érkezők: Daniel Wass (Valencia – 2,7 millió)

Távozók: Kieran Trippier (Newcastle United – 15 millió)

Sevilla

Érkezők: Jesus Corona (FC Porto – 3 millió), Anthony Martial (Manchester United – kölcsön)

Távozók: Ibrahim Amadou (Metz – ingyen), Óscar Rodríguez (Getafe – kölcsön), Oussama Idrissi (Cádiz – kölcsön)

Inter

Érkezők: Robin Gosens (Atalanta – kölcsön), Felipe Caicedo (Genoa – kölcsön)

Távozók: Christian Eriksen (? – ingyen), Martín Satriano (Brest – kölcsön), Stefano Sensi (Sampdoria – kölcsön)

AC Milan

Érkezők: Marko Lazetic (Crvena zvezda – 4 millió), Antonio Mirante (klub nélkül – ingyen)

Távozók: Kerkez Milos (AZ Alkmaar, 1,7 millió), Andrea Conti (Sampdoria – ?), Pietro Pellegri (Monaco – kölcsönből vissza, onnan Torino – kölcsön)

Juventus

Érkezők: Dusan Vlahovic (Fiorentina – 81,6 millió)

Távozók: Mohamed Iharraten (Ajax – kölcsön)

Napoli

Érkezők: Axel Tuanzebe (Manchester United – kölcsön)

Távozók: Konstantinos Manolas (Olympiacos – 2,5 millió), Amin Younes (Al-Ettifaq – ingyen)

Atalanta

Érkezők: Jérémie Boga (Sassuolo – kölcsön)

Távozók: Matteo Lovato (Cagliari – kölcsön), Robin Gosens (Inter – kölcsön), Roberto Piccoli (Genoa – kölcsön)

AS Roma

Érkezők: Ainsley Maitland-Niles (Arsenal – kölcsön), Sergio Oliveira (FC Porto – kölcsön)

Távozók: Federico Fazio (Salernitana – ingyen), Borja Mayoral (Getafe – kölcsön), Gonzalo Villar (Getafe – kölcsön), Riccardo Calafiori (Genoa – kölcsön), Robin Olsen (Aston Villa – kölcsön), Bryan Reynolds (Kortrijk – kölcsön), Riccardo Ciervo (Sassuolo – kölcsön)

Bayern München

Érkezők: –

Távozók: Michael Cuisance (Venezia – 4 millió)

Borussia Dortmund

Érkezők: –

Távozók: Ansgar Knauff (Eintracht Frankfurt – kölcsön)

RB Leipzig

Érkezők: –

Távozók: Marcelo Saracchi (? – ingyen), Brian Brobbey (Ajax – kölcsön), Ilaix Moriba (Valencia – kölcsön)

PSG

Érkezők: –

Távozók: Rafinha (Real Sociedad – kölcsön), Sergio Rico (Mallorca – kölcsön)

Marseille

Érkezők: Cédric Bakambu (Beijing Guoan – ingyen), Sead Kolasinac (Arsenal – ingyen)

Távozók: Dario Benedetto (Boca Juniors – 3 millió), Jordan Amavi (Nice – kölcsön)

Lyon

Érkezők: –

Távozók: Marcelo (Bordeaux – ingyen), Bruno Guimarães (Newcastle – 42,1 millió)

Monaco

Érkezők: Vanderson (Grémio – 11 millió)

Távozók: Wilson Isidor (Lokomotiv Moszkva – 3,5 millió), Pietro Pellegri (Torino – kölcsön)

 

* Átigazolási listánk nem tartalmazza azokat a kölcsönszerződéseket, melyek nem különösebben befolyásolják a klubok életét. Ezen kritérium alapján nem tüntetjük fel azokat a játékosokat, akik kölcsönből jöttek vissza, újból kölcsön lettek adva, vagy a klub kötelékébe tartoztak, de játékpercük alig volt. Kivétel, ha egy mellőzött játékosnak nagyobb neve van a piacon.

** A lista frissítve: 2022.01.30. (20:00)