Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: a Bayern München korábbi edzője szívesen átvenné Xavi helyét a kispadon – sajtóhír

Már korábban is felröppentek a hírek, miszerint a Bayern München és a német válogatott korábbi edzője, Hansi Flick lehet a Barcelona új vezetőedzője Xavi távozása után. A legfrissebb hírek szerint maga a német szakember is elmondta, hogy szívesen dolgozna a katalán csapatnál. 

 (Photo by Federico Gambarini/picture alliance via Getty Images)

Fabrizio Romano információi szerint a Bayern München korábbi Bajnokok Ligája-győztes edzője, Hansi Flick szívesen átvenné a Barcelona vezetőedzői posztját Xavi távozása után.

Bár a januári átigazolási időszak még csak most ért véget, és nyárig nem is lesz nagyobb játékosmozgás, az előttünk álló hetekben és hónapokban rengeteg találgatás és pletyka fog születni katalánok új edzőjének személyéről.

Romano a CaughtOffside oldalnak adott exkluzív interjút, ahol kifejtette, hogy egy kicsit korai lenne még biztosra mondani, hogy ki lesz a Barcelona jelöltje Xavi helyére, aki nemrég jelentette be, hogy a szezon végén elhagyja a katalán gárdát. Flicket korábban már kapcsolatba hozták a Barcával, és Romano elismerte, hogy a német szakember örülne a lehetőségnek, hogy átvehesse a katalán csapat irányítását, még ha most még semmi sem dőlt el.

Bár Flick számára nem alakultak túl jól a dolgok a német válogatottal, a Bayernnél töltött ideje alatt lenyűgöző munkát végzett, és könnyen elképzelhető, hogy ő lehet az egyik fő jelölt a Barcelona kispadjára.