Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ancelotti: “Sosem láttam ennyire üldözött futballistát, mint Vinícius…”

Miután az elmúlt időszakban ismét sok kritikát kapott a Real Madrid brazil csillaga, a csapat vezetőedzője vette őt a védelmébe…

(Photo by Pablo Morano/MB Media/Getty Images)

A Real Madrid olasz sikeredzője, Carlo Ancelotti kijelentette, hogy érthetetlennek tartja azt az állandó üldözést, amely Vinícius Júnior teljes pályafutását kíséri:

“Visszanéztem a múltba, és átkutattam néhány statisztikát, ami után arra jöttem rá, hogy még sosem láttam annyira üldözött futballistát, mint ő. Rúgják, húzzák-vonják, sértegetik, kifütyülik, ennek ellenére folyamatosan gólt szerez és gólpasszokat ad. Mindenkinek meg kell változtatnia a hozzáállását Vinihez, ugyanis sohasem fordult még elő, hogy egy ilyen tehetséges játékos ennyire szenvedjen. Néhány hete a Rayo Vallecano ellen szó szerint fejbe rúgták, és még sárga lapot sem kapott az ellenfél, most pedig pirosat reklamálnak neki egy lökéséért.”

A 23 esztendős brazil szélső minden sorozatot figyelembe véve 26 találkozón 15 gólt és hét előkészítést jegyzett a Real színeiben, ugyanakkor viselkedésével gyakran vívja ki az ellenfelek és a szurkolók negatív megkülönböztetését.