Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma játékos a Barca kívánságlistájának élén

Az AS Roma egyik kiválósága áll a katalán klub nyári kívánságlistájának élén, áll az egyik igen csak megbízható forrásokkal rendelkező spanyol portál szalagcímén.

A kiszemelt nem más, mint Mehdi Benatia, a fővárosi csapat marokkói válogatott kiválósága, akire a hírek szerint a Manchester United és a Paris Saint-Germain is pályázik. A katalánok minden képen szeretnének egy belső védőt venni, a pakliban még ott van többek közt Hummels neve is, ám az elsődleges célpont az információk szerint a marokkói.

A 26 esztendős labdarúgó 2013-ban került az AS Roma csapatához, előtte az Udinese gárdáját erősítette. Az idei szezonban betonvédelmet alkotó romai csapat védelme felhívta magára a figyelmet, ez pedig jelentős anyagi hasznot hozhat a konyhára. Benatia szerződése 2018 nyaráig érvényes jelenlegi klubcsapatával, játékjogának árát pedig 18 millió euróra taksálják. A hírek szerint a Barca egy 25 millió eurós ajánlattal kopogtathat be.

Benatia remek védőmunkája mellett kapu előtti tudását is villogtatja, a szezon egészét figyelembe véve, immáron 5 gólt szerzett a Serie A-ban, ami védőtől fantasztikus szám.

Őszi Ádám