Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rafa Benitez elhozná a Real szélsőjét – sajtóhír

Angol lapértesülések szerint Rafa Benitez legújabb kiszemeltje, Gulácsi Péter után, a Real Madridban az ő edzősége alatt debütáló spanyol válogatott szélső, Lucas Vazquez. 

1501428746_727511_1501429083_portada_normal_recorte1

Forrás: AS

A The Mirror értesülései szerint a Newcastle edzője, Rafa Benitez le szeretné igazolni Lucas Vazquezt. Benitez még a Real Madrid edzőjeként, 2015-ben hozta vissza az Espanyolnál kölcsönben lévő játékost, akinek nagy szerepe volt abban, hogy a királyi gárda két BL-trófeával és egy bajnoksággal lett gazdagabb.

A lap szerint Benitez azért is szeretné csapatához vinni a spanyol szélsőt, mivel tudja, hogy a következő szezonban kevesebb időt tölthet pályán a Real Madridban, főleg ha a BBC minden tagja egészséges lesz, ezért az állandó játéklehetőség ígéretével próbálja a Premier League-be csábítani a játékost. De nem csak a BBC, hanem akár Isco és Asensio is előtte lehet a sorban.

A Real Madrid biztosan nem akarja eladni Vazquezt, mivel teljes mértékben meg vannak elégedve a teljesítményével, de az is igaz, hogy ismét túl van telítve a királyi gárda középpályája.