Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: Courtois tart a PSG-től

A Chelsea együttese alig egy hónap múlva találkozik a Paris Saint-Germainnel, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A tét nem kicsi, ez vitathatatlan, lévén nem csak anyagilag jár rosszabbul a párharc vesztese, hanem komoly presztízsveszteséget is kénytelen lesz elkönyvelni.

chelseafc360.com

chelseafc360.com

A papírforma szerint a Chelsea számára sétagalopp lehet a Premier League idei megnyerése, míg további extraként a többi kupasorozatban kell bizonyítania, José Mourinho tanítványainak. Így nem meglepő, hogy a londoniak már javában készülnek a PSG elleni csatára, amely nagy hatással lehet a szezon további alakulására.

A Chelsea elsőszámú hálóőre, Thibaut Courtois tisztában van vele,, és nagyon őszintén beszél arról, hogy a párizsiakat fűtheti a bosszúvágy, a tavalyi negyeddöntős párharc miatt, amelyben ha csak hajszállal is, de a „Kékek” bizonyultak jobbnak.

„Tudjuk, hogy a PSG bosszút akar. Tudom, hogy a PSG egy nagyon ambiciózus klub, amely meg akarja nyerni a Bajnokok Ligáját. Ezért arra számítunk, hogy nagyon kemény meccs lesz. Azt hiszem, hogy a PSG a legnehezebb csapat, akit kaphattunk. Most egy kicsit nehéz neki, mert olyanok, mint egy sebzett állat.” – elmélkedett Courtois, a közelgő meccsekkel kapcsolatban.

Balogh József