Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Világfoci: Messi-mentes argentin siker

Mint már korábban beszámoltunk róla, Lionel Messi könnyített edzéseket végzett az elmúlt napokban, így ennek megfelelően nem is erőltették játékát tegnap, a Salvador elleni barátságos meccsen.

www.goal.com

www.goal.com

Az Egyesült Államok fővárosában, Washingtonban került sor a magyarok számára kedves emlékű Salvador, és Argentína meccsére.
A Tata Martíno edzette vb-ezüstémes együttes meglepően diétás felállásban kezdett, a kevésbé avatott szemek ugyanis több sztárt csak a padon, vagy ugye a sérült Messi esetében még csak ott sem láthattak.
A salvadoriak jól küzdöttek, igaz a szívós védekezésnél nem is jutottak tovább, lévén abszolúte nem jelentettek semmilyen veszélyt Guzman kapus ketrecére. A „hazaiak” ugyanis egyetlen egyszer sem voltak képesek kapura lőni.
Ellenben az argentinok egy hajtósabb edzésen érezhették magukat, így bátran lődöztek, még ha nem is tették ezt oly’ sok sikerrel. A vezetést a szünet előtti hajrában, egy öngóllal szerezte meg az „Albiceleste”, majd a második játékrészben Federico Mancuello alakította ki, a 0-2-s végeredményt.
Az Independiente 26 évesen válogatottban debütáló középpályása varázslatos szépségű gólt lőtt baloldalról, a tizenhatoson kívülről, meglehetősen éles szögből.

Salvador – Argentína 0-2
Gólszerzők: Renderos (54. perc-öngól), Mancuello (88.)

Mancuello szépségdíjas találata:

Ki-ki meccset játszott egymással a két rendszeres vébé-résztvevő, vagyis Mexikó, és Ecuador. A két gárda nagyon fontos erőfelmérőt játszott egymás ellen, hiszen megkezdték felkészülésüket a nyári Copa Américara.
A végig nagyon taktikus mederben folyó találkozót végül egyetlen gól döntötte el, amit a Real Madrid támadója, Javier Hernández szerzett a 14. percben, a mexikói csapatban.

Mexikó – Ecuador 1-0
Gólszerző: Hernández (14. perc)

Balogh József