Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Priskin külföldre szerződött, megvan új klubja – hivatalos

Új fejezet kezdődik Priskint Tamás karrierjében a válogatott támadó tavaly még Győrben rúgta a bőrt, most pedig egy évnyi itthonlét után újfent légiósnak áll. A szlovák bajnokság tavalyi harmadik helyezettje a Slovan Bratislava hivatalos honlapján jelentette be a megállapodást. 

priskin-tamas-4-20140604

A 28 esztendős gólfelelős igazi vándormadárnak számít, a honi futballt elhagyva hamar Angliába szerződött, ahol hat klub mezét is magára öltötte. Ezt követően egy rideg orosz kaland vette kezdetét, majd Ausztriában és Izraelben is megmutathatta tudását Tamás, mielőtt tavaly visszatért Győrbe, ahonnan indult egykoron. Bizonyára mindenki tisztában van a győri történésekkel, így nem volt titok, hogy ahogyan sokan mások, úgy Priskin is új klubot keres magának. Meg is találta a Slovan Bratislava lett az, mellyel három esztendős szerződést köt. A klub tájékoztatása szerint már csak pár apróság hiányzik, s a felek alá is írják a papírokat.

Priskin egyébként már egy ideje a szlovák klubnál tréningezik, sőt, már edzőmeccsen is bemutatkozott,  a román Concordia Chiajna elleni 3-2-es győzelem alkalmával egy félidőt volt a pályán.

A Slovan bajnoki harmadik helyezésével indulási jogot nyert az Európa Liga selejtezősorozatában. Ami pedig a támadósort illeti, Robert Vittek lesz az ékpárja.

Őszi Ádám