Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp hazaküldte védőjét az amerikai túráról

A legújabb hírek szerint a Liverpool csapatának német edzője, Jürgen Klopp magatartásbeli problémák miatt hazaküldte védőjét Mamadou Sakhót az amerikai felkészülési turnéról. 

GettyImages-516677570.0

Forrás: liverpooloffside.com

A brit lapok hozták le azt a hírt, hogy viselkedésbeli problémák miatt Klopp hazaküldte a francia védőt az amerikai felkészülésükről. Egyrészről az zavarta a német edzőt, hogy Sakho majdnem lekéste a repülőgépet a csapat indulásakor, illetve Klopp azt is nehezményezte, hogy a múlt héten félbeszakította őt egy interjú közben.

Nem ez az első problémája a francia védőnek. Tavasszal 30 napra felfüggesztették, mivel pozitív lett az eredménye egy doppingvizsgálaton, emiatt az Európa-bajnokságot is kihagyta, mivel Didier Deschamps francia szövetségi kapitány nem szerette volna magával vinni a játékost, még úgy sem, hogy végül az UEFA megszüntette az eljárást.

Ezzel az újabb incidenssel még a jövője is veszélyben lehet a Liverpoolnál. Mindezek mellett még sérüléssel is küzd, ami miatt kénytelen lesz kihagyni a Premier League nyitómérkőzéseit is.

Szigeti Andrea