Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szlovákia: Vida Kristopheré a hónap gólja – videóval

Szlovákiában szavazás útján kiválasztották az új idény első hónapjának legszebb találatát. Július hónap legszebb találatai között ott volt a DAC magyar játékosának Vida Kristophernek is a gólja, amit a nyitókörben szerzett.

14045644_1535210366495468_2675502123797252795_n (1)

A szurkolók szavazatai alapján a szlovák Fortuna Liga legszebb gólját a DAC magyar játékosa Vida Kristopher szerezte. A szavazást a magyar játékos óriási fölénnyel nyerte, a szavazatok 55%-át a DAC tehetsége kapta. Mögötte a második legtöbb szavazatot 23%-al a zsolnai Yusuf Otubanijo. Tegyük hozzá ha a másik négy jelölt összes szavazatát összeadjuk akkor se előzhették volna meg a magyar támadót. A 21 éves játékos a nyitófordulóban a Zsolna elleni mérkőzésen szerzett  egy fantasztikus találatot a mérkőzés utolsó perceiben, ezzel pontot mentve a dunaszerdahelyi gárdának.

Fantasztikus érzés! Egy új országba igazolni és rögtön az első hónapban egy díjat megszerezni. Nagyon örülök hogy az én gólom lett a hónap találata, de ehhez kellett az a sok szavazat amit a szurkolóktol kaptam. Hálás vagyok érte. Remélem a továbbiakban is sikerül segíteni a csapatot. Muszáj lesz jobb eredményeket elérnünk így még jobb teljesítményre van szükség. – nyilatkozta Kristopher honlapunknak.

Ondik Gábor