Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Prandelli: “A Valenciánál azt hiszik, hogy a pénz garancia a sikerre!”

A Valencia labdarúgócsapatától december végén távozó Cesare Prandelli a Premium Sportnak adott interjújában elmondta, hogy a szebb napokat is megélt klubnál pusztán a pénzügyi szempontok dominálnak, ám azok is rossz értelemben.

(Kép: as.com)

“Úgy vélem, hogy a klubnál azt gondolják, a pénz garancia a sikerre! Azt hiszik, hogy mivel ők a negyedik leggazdagabb spanyol egyesület, az első négyben is van a helyük. Pedig ez közel sincs így!” – Kezdte az 59 esztendős olasz szakember a Premium Sportnak adott interjújában, majd nyomatékosította, hogy szerinte a Valencia vezetése pusztán pénzügyi szempontok szerint mérlegel, ahelyett, hogy szakmailag is megtennék mindezt.

“A profi futball azért nem így működik! Ráadásul nekem azt mondták, hogy a menedzseri feladatokat is elláthatom, a valóságban azonban ez nem így történt! Például már decemberben megállapodtunk Simone Zazával. Nagyjából 20 nap telt el, amikor az elnök úr odajött hozzám, hogy talán jobb lenne ha egy középpályást igazolnánk helyette… Ekkor éreztem úgy igazán, hogy nem becsülik meg a munkámat, és kezdeményeztem, hogy mondjuk fel a szerződésemet!” – Így a denevérektől december hónap végén valóban váratlanul távozó Prandelli.