Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bale visszatérhet az Espanyol ellen

Majdnem 4 hónap kihagyás után, a Real Madrid walesi támadója, Gareth Bale visszatérhet a pályára a holnapi Espanyol elleni bajnokin. A jó hír mellett viszont van egy rossz hír is a szurkolok számára, miszerint Sergio Ramos kihagyja a találkozót. 

3D1FAD4000000578-4217088-image-a-31_1486910065078

Forrás: dailymail.co.uk

Pontosan 88 nap után játszhat újra, miután november elején megsérült a Sporting CP elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen. Meg is kellett műteni a bokáját, ami után hosszú rehabilitáció várt rá. A múlt héten már visszatért az edzésekre, ahol teljes értékű munkát végzett, és úgy tűnik, hogy az Espanyol ellen már pályára is léphet néhány percre. Zinedine Zidane meg is erősítette, hogy a keret tagja lesz holnap a walesi.

“Bekerült a keretbe, és azt tervezem, hogy kap majd néhány percet az Espanyol ellen. Nagyon fontos számunkra, hiszen tudjuk, hogy szükségünk van a gyorsaságára és a képességeire. Ő is boldog, hogy ismét segíthet a csapatnak.”

Hiába tér vissza egy ember, Sergio Ramos nem tud pályára lépni holnap délután. A csapatkapitány a szerdai Napoli elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében kapott egy rúgást, és már az edzéseken sem vett részt. Arról még nincs információ, hogy a jövőhét szerdai Valencia elleni bajnokit is ki kell-e hagynia.