Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozhat a Bayern ásza

A Bayern München ásza idén a háttérbe szorult, és nem jut elég játéklehetőséghez. Lehetséges, hogy a jövőben egy olyan klubhoz fog szerződni, ahol rendszeresen pályára léphet.

0045647001447546018_filepicker

Douglas Costa kevés szerepet kap mostanság a Bayern Münchenben, és lehetséges, hogy az idény végén búcsút int a Bundesligának, és egy olyan klubot választ magának, ahol rendszeresen pályára léphet majd a jövőben.

A 26 éves Costának még csak ez a második idénye az Allianz Arénában, ám az edzőváltás nem jött jól számára. Míg Guardiola vezetése idején simán mentek számára a dolgok az együttesénél, addig Ancelotti mellőzi őt.

A brazil válogatott futballista csak a 3. választási lehetőség Franck Ribery és Arjen Robben mögött. Ebben az idényben eddig csak 11 alkalommal kapott lehetőséget a Bundesligában. A Bajnokok Ligájában viszont eredményes volt. Az Arsenal elleni 5 gólos sikerből egy találattal, és egy gólpasszal vette ki a részét.

Arról még nem beszélt Costa, hogy, ha távozna a bajoroktól, akkor melyik lenne az a klub, amelyikben szívesen folytatná a pályafutását.

kép: blog-blogmediainc.netdna-ssl.com