Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventusból erősítene a Real Madrid! – lapértesülés

A Gazzetta dello Sport információi szerint a Zinedine Zidane által irányított Real Madrid a nyári transzfer időszak folyamán szeretné leigazolni az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus hátvédjét, nevezetesen Alex Sandrot

hi-res-b6d575dab32faa29b2c6453f538b8304_crop_north

Az olasz napilap azonban úgy értesült, hogy a “királyi gárda” mellett az Antonio Conte vezette Chelsea is bejelentkezett a 26 esztendős brazil védőért, aki a Torinóban töltött évei alatt egyértelműen az egyik legjobb lett a saját posztján. Nos, azt persze még hozzá kell tenni, hogy a balhátvéd pozíciót illetően egyik klub sem áll rosszul, főleg igaz ez talán a Real Madridra, hiszen Marcelo szintén oda tartozik az elitbe, míg Marcos Alonso a Chelsea-nél a vártnál sokkal jobban teljesít. 

Alex Sandro 2015 nyarán csatlakozott a Juventus keretéhez. A tavalyi kiírás folyamán inkább másodhegedűsnek számított Evra mellett, míg az aktuális idényben alapemberré vált. A “zebrák” színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 64 találkozón lépett pályára. Jelenlegi klubjához egyébként 2020 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 30 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Németh Boldizsár