Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan az AS Róma új vezetőedzője! – HIVATALOS

Megvan az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Róma új vezetőedzője. A fővárosi gárda hivatalos honlapján számolt be arról, hogy a csapat irányítását nem más veszi át, mint Eusébio Di Francesco

fkaeohpyxs7ogbrjsfds

Az elmúlt években a Sassuolo élén remek munkát végző Eusébio Di Francesco két esztendőre szóló szerződést írt alá az AS Rómával – írja a “farkasok” weboldala. Di Francesco annak idején már bizonyított Rómában, igaz nem edzőként, hanem akkoriban még játékosként, hiszen 1997-2001-ig a “farkasok” meghatározó futballistájának számított, s emellett a római alakulat színeiben mutatkozhatott az olasz válogatottban. Nos, tehát most eljött az idő, hogy vezetőedzőként tegye le a névjegyét az olasz fővárosban. 

Eusébio Di Francesco edzői karrierje mondhatni kicsit érdekes volt a Sassuolo élén, első ciklusát 2012-2014 januárjáig töltötte a csapatnál. Második ciklusát rövid időn belül megkezdhette, a vezetőséget a 2013/2014-es idényben menesztette a klub gyenge teljesítménye miatt, ám az új trénerrel nem jutott előrébb a Sassuolo, így még 2014 márciusában vissza is térhetett pozíciójába. Nem kis meglepetésre a Sassuolo-t a 2015/2016-os szezon folyamán a rendkívül előkelő 6. helyre vezette, de természetesen azt sem szabad kifelejteni, hogy ugyebár vele jutott fel a Serie A-ba az együttes a 2012/2013-as kiírás során. Korábban egyébként dolgozott a Lecce és a Pescara élén is.