Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: “Tökéletes igazolás lenne!”

Az MU-nál korábban dolgozó René Mulentseen szerint a “vörös ördögök” nagyon jól járnának Ivan Perisic leigazolásával.

(Kép: goal.com)

A Manchester Unitedet belülről tökéletesen ismerő, még Sir Alex Ferguson ideje alatt a klubnál számos funkciót betöltő, például az utánpótlásában is dolgozó René Mulentseen nem rejtette véka alá azon véleményét, hogy az angolok mennyire jól járnának Ivan Perisic leigazolásával. A holland szakember véleménye, hogy  horvát szélső tökéletesen illeszkedne José Mourinho csapatába.

“Perisic tapasztalt labdarúgó, gyors és megvan benne a kellő kreativitás is. Labdabiztos, meg tudja verni az emberét egy-az-egyben, és nagyon jó labdái vannak. A Unitednek olyan játékosra van szüksége, aki képes megnyitni a védővonalat, akár egy passzal, akár egy csellel. Perisic ilyen labdarúgó!” – Adott rövid elemzést a 28 esztendős horvát válogatott játékosról Mulentseen a 888sport-nak, egyértelműen perisic szerződtetése mellett érvelve.

A holland edző a 888sport-nak adott hosszabb interjújában egyebek mellett arról is beszélt, hogy a “vörös ördögökhöz” nagyon közel kerülő Alvaro Morata szerinte egy gyors, agilis csatár, aki ráadásul képes helyzetbe is hozni a társait, így a spanyol szerződtetése is jó döntés lenne.