Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lukaku: “Ki tudna nemet mondani a világ legnagyobb klubjának!”

Először nyilatkozott a Manchester United futballistájaként az Evertontól szerződtetett Romelu Lukaku.

(Kép: thesun.co.uk)

Romelu Lukaku első MU-játékosként adott interjújában elismerte, hogy valóban kereste őt a Chelsea együttese is, de ő bizony már régóta álmodott arról, hogy a Manchester United együttesénél futballozhasson – Az álomból immáron valóság lett!

“A világ legnagyobb klubjáról beszélünk. Mindig is mondtam, hogy egy olyan csapatban szeretnék játszani, ahol minden fronton a trófeák megszerzését tűzik ki célul. A Manchester United újra domináns csapattá szeretne válni, nem csak Angliában, de a szűk elitet tekintve is!” – Kezdte a 24 esztendős csatár az ESPN-nek adott interjújában, majd feltett egy igencsak költőinek nevezhető kérdést: “Különben is ki tudna nemet mondani a világ legnagyobb klubjának?!”

“Anglia legjobb stadionjában, a legnagyszerűbb szurkolók előtt játszhatok hétről-hétre. Mindemellett, ha megnézzük a Man. United történelmét, az már önmagában is mindent elárul! Amikor hallottam az MU érdeklődéséről, nem kellett kétszer meggondolnom a választ! Hálás vagyok a lehetőségért, a továbbiakban pedig még keményebben fogok dolgozni, hogy sikeresek lehessünk!” – Zárta első gondolatait új csapatáról Lukaku, aki azért még hozzátette, hogy bizony gyerekkora óta kacsingatott az Old Trafford felé (…)

Mint ismert, az MU vélhetően 75 millió fontot fizet az Evertonnak a belga játékos megszerzéséért. Lukaku így teljes egészében a “vörös ördögökkel” kezdheti a nyári felkészülést. José Mourinho csapata vasárnap repül az Egyesült Államokba, ahol a szabadságát töltő támadó is csatlakozik a kerethez.