Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atletico Madridtól igazolt a Valencia – hivatalos

A spanyol első osztályban szereplő Valencia gárdája hivatalosan is bejelentette első téli igazolását egy kölcsönszerződés keretében. A “Denevérek” a támadósorukat erősítették meg az Atletico Madridból, Luciano Vietto személyében. 

imagen88342d

Forrás: valenciafc.com

A Valencia gárdája hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy mindenben megegyeztek az Atletico Madriddal, és kölcsönvették a 24 éves argentin csatárt, Luciano Viettót. A játékos 2018. június 30-ig lesz kölcsönben a “Denevéreknél”, és egy vásárlási opció is szerepel a szerződésében, ha mindkét fél meg lenne elégedve a közös munkával. A játékost már ma bemutatják a média és a szurkolók számára.

Vietto az argentin Racing Clubtól érkezett Európába 2014-ben, akkor még a Villarreal csapatához 5,5 millió euróért, de egy évvel később az Atletico Madrid már 20 millió euróért igazolta le. 2016-ban egy évre a Sevillához került kölcsönben, a nyáron viszont visszakerült a fővárosi klubhoz, ahol nem sok lehetőséghez jutott, Diego Costa érkezése pedig egyértelművé tette, hogy nincs helye Simeone gárdájában. Vietto minden sorozatot figyelembe véve így is 10 mérkőzésen lépett pályára, de gólt egyiken sem tudott szerezni.