Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két éves szerződést szeretne a Bayern brazilja – Sajtóhír

A német élvonalban szereplő Bayern München együttesénél szinte már hagyomány, hogy a korosodó játékosok szerződéseit csupán egy évvel hosszabbítják meg. Ettől szakadna el most Rafinha, aki a nyáron lejáró kontraktusát két esztendővel toldaná meg, legalábbis a Kicker szerint.

rafinha

A 32 esztendős brazil jobbhátvéd 2011 óta erősíti a Bayern München-t. Azóta kapott hideget, meleget a sajtótól és a szurkolóktól is a teljesítménye miatt, de az vitathatatlan, hogy az összes edző számított rá, akivel eddig együtt dolgozott a bajoroknál.

A hírek szerint a játékos, akiért a télen már több brazil klub is érdeklődött, most úgy döntött, hogy inkább még a Bayern-ben szeretne maradni, de még két évig. Hogy erre hogyan reagál a Bayern vezetősége az még a jövő zenéje, de meglepő lenne, az utóbbi évek tendenciája miatt, ha megkapná az általa kívánt hosszabbítást.

Az idei szezonban Rafinha eddig 30 mérkőzésen lépett pályára, legutóbb a Sevilla elleni BL negyeddöntőben, ahol csereként a félidőben váltotta Bernat-ot a balhátvéd posztján, stabilabbá téve ezzel a bajorok védekezését.