Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! – Marco Rossi a magyar válogatott új szövetségi kapitánya!

Megvan a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitány! A magyar labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapján számolt be arról, hogy a menesztett George Leekens helyét a Dunaszerdahely olasz trénere, Marco Rossi veszi át…

marco-rossi-honved_vp22fm3yuo781agfzf72zv14k

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a magyar sajtóban megjelentek egy olyan hír, mely szerint Marco Rossi veszi át George Leekens helyét a magyar válogatott élén. A hír igaznak bizonyult, hiszen a magyar labdarúgó-szövetség hivatalos is bejelentette az olasz szakember kinevezését, akinek a megbízatása 2020 nyaráig szól. Percekkel a bejelentés után egyébként az MLSZ honlapja összeomlott. 

Marco Rossi kinevezése már régóta téma volt a magyar sajtóban, sokáig úgy festet, már Bernd Storck távozása után ő veheti át a magyar nemzeti csapatot, de az MLSZ választása végül George Leekens-re esett. Rossi a magyar élvonalban remek eredményeket ért el a Budapest Honvéd élén, hiszen a 2012/2013-as idényben bronzérmet szerzett a fővárosi alakulattal, majd a 2016/2017-es szezonban bajnoki címig vezette a Honvédot. A hatalmas sikert követően távozott, s a Dunaszerdahely irányítását vette át László Csabától, ahol szintén remek munkát végzett, hiszen hosszú évek után újra nemzetközi szereplést érő helyre vezette a DAC-t, a dunaszerdahelyi klub a 3. helyen zárta a bajnokságot.