Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lengyel válogatott hálóőrt igazolt a West Ham – hivatalos

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United együttese igencsak aktív ezen a nyáron, már ami az új játékosok szerződtetését illeti. A délelőtt folyamán már beszámoltunk a francia válogatott Issa Diop érkezéséről, most pedig egy hálóőr leigazolását is bejelentette a londoni klub.

Fabianski726

Lukasz Fabianski neve bizonyára sokak számára ismerősen cseng. A 33 esztendős kapus éveken át volt az Arsenal szolgálatában, de első számú portásként sohasem számított rá Arsene Wenger. 2014-ben az „Ágyúsoknál” lejárt a szerződése a lengyelnek, akire a Swansea csapott le. Az ott eltöltött négy szezonban teljesen alapemberévé vált a csapatnak, s lényegében kirobbanthatatlan volt a kapuból, ez idáig.

Fabianskit ugyanis a West Ham United 8 millió euróért szerződtette három esztendőre. Bár az átigazolási díjat a klub nem erősítette meg hivatalosan, de a transfermarkt.de ennyiről számol be. A 45-szörös lengyel válogatott jelenleg Oroszországban tartózkodik a világbajnokságon nemzeti csapatával, s majd a torna és a nyári pihenője után csatlakozik a „Kalapácsosokhoz”.