Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB1: újabb hazai pofonba szaladt bele a címvédő! – VIDEÓ

Az OTP Bank Liga 20.fordulójában a címvédő MOL Vidi újabb váratlan vereséget szenvedett hazai pályán, ezúttal a Diósgyőr tréfálta meg Marko Nikolics együttesét.

Egyre távolabb kerül a címvédéstől a MOL Vidi, miután újabb váratlan pontvesztést könyvelhetett el az ősszel az Európa-ligában menetelő székesfehérvári együttes. A Vidi ezúttal is hazai pályán kapott ki, a három pontot ezúttal a Diósgyőr vittel el a MOL Aréna Sóstóból, miután hátrányból fordítottak. Hiába szereztek korán vezetést a székesfehérváriak Scsepovics révén a miskolciak a 28.percben egyenlítettek majd öt perccel később a vezetést is megszerezték, ami végül három pontot ért. A második félidő elején Huszti Szabolcs még büntetőt is hibázott.

Bravúros győzelme után vereséget szenvedett a Puskás Akadémia, akik a Honvéd ellen vesztettek rangadót. A Honvéd Filip Holender duplájával szerzett vezetést az első játékrészben amire csak Radó tudott válaszolni a második félidőben. A Kisvárda remekül kezdte a tavaszi szezont, ezúttal a Debrecen ellen arattak magabiztos győzelmet Dajka László tanítványai.

Gólzáporos ötgólos mérkőzésen győzött az MTK idegenben a Mezkőkövesd otthonában. A sárga-kékek hiába vezettek kétszer is az MTK mindkétszer egyenlíteni tudott, sőt a hajrában a győzelmet is megszerzeték Feczkó Tamás legényei Vass Patrik révén.

Továbbra sem találja formáját a Szombathelyi Haladás, Horváth Ferenc csapata a Paks otthonában ugyan pontot mentett de a Ferencváros novemberi legyőzése óta nem tud nyerni az OTP Bank Ligában.

MOL Vidi – Diósgyőri VTK 1-2 (1-2)
MOL Aréna Sóstó, Székesfehérvár, v.: Pintér
Gólszerzők: Scsepovics (3.) ill. Mihajlovics (28.), Karan (33.)

Budapest Honvéd – Puskás Akadémia 2-1 (2-0)
Bozsik József Stadion, Budapest, v.: Vad II
Gólszerzők: Holender (9., 18.) ill. Radó (73.)

Kisvárda – Debreceni VSC 3-0 (2-0)
Várkerti Stadion, Kisvárda, v.: Kassai
Gólszerzők: Tsoukalas (42.), Lukyanchuk (45.), Horváth Z. (56.)

Mezőkövesd – MTK Budapest 2-3 (1-1)
Városi Stadion, Mezőkövesd v.: Berke
Gólszerzők: Drazic (28.), Vajda (47.) ill. Katona (32.), Kanta (65.), Vass (78.)

Paks – Haladás 1-1 (1-0)
Fehérvári úti stadion, Paks, v.: Solymosi
Gólszerzők: Simon (30.) ill. Bamgboye (81.)

Képek: molvidi.hu