Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bale a vesztes meccs után nem szállt fel a csapatbuszra

A Real Madrid szezonja már eddig is romokban hevert, erre vasárnap este még a kiesőjelölt Rayo Vallecanótól is kikaptak. Gareth Bale nem játszott jól a meccsen, és a hírek szerint nem is tartott csapattársaival a mérkőzés után.

Forrás: Marca

Gareth Bale és a Real Madrid viszonya egyre rosszabb, és már csak fejfájást okoz a spanyol klub számára. A Rayo Vallecano elleni vereség alkalmával azonban kezdőként léphetett pályára, de nem élt a kapott a lehetőséggel, és az egész csapattal együtt nagyon rossz teljesítményt nyújtott. A spanyol Marca szerint erre még rátett egy lapáttal, amikor a mérkőzés után nem szállt fel a csapatbuszra, ami visszavitte őket a valdebebasi edzőközpontba, helyette inkább arra kérte a csapatot, hogy engedjék meg, hogy egyből a reptérre menjen, ahol már vár rá egy magángép.

Bale jövője a Real Madridnál még mindig rejtély. Zidane-t a mérkőzés után kérdezték a walesiről, de ő csak hárított, és a játékos felé irányította az újságírókat. Az ügynöke szerint azonban Bale továbbra is kitart amellett, hogy semmi sem változott, és ügyfele “100 százalékig elkötelezett a Real Madrid iránt“.